Audi A3 TDI e: Tri kontinenta za tri dana

Audi A3 TDI e: Tri kontinenta za tri dana

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
audi%20a3%20tdie.jpg

Specijalista za ekonomičnu vožnju Gerhard Plattner će pokušati da postavi rekord vožnjom preko 4900 km za tri dana i to na tri različita kontinenta.

Gerhard Plattner će uz pomoć kopilota Franz Dopplera krenuti 8. juna iz grada Rabata u Marokou i pokušati da za naredna 72 časa odveze preko 4900 km, sa ciljem da stigne u azijski deo Istanbula. Na putu od Rabata do Istanbula, posada Audi A3 TDI e modela će putovati na tri različita kontinenta, a sam put će na ispit staviti izdržljivost posade i vozila, vozačke sposobnosti i fizičku spremu vozača i suvozača.

Ovakvi uslovi su odličan način da se na test stave i sposobnosti vozila - sigurnost, efikasnost i udobnost.

Za ovo putovanje biće korišćen Audi A3 1.9 TDI e. Plattner je izjavio: „A3 ima idealne karakteristike, koje su nam potrebne prilikom ovog putovanja. I pored odličnog vozila, trebaće nam i dosta sreće kako sa vremenskim uslovima, a tako i sa saobraćajem."

Plan je da se iz grada Rabata krene put Španije, zatim da se preko Francuske, Italije, Nemačke, balkanskih zemalja dođe do Turske i, konačno, Istanbula. Grehard Plattner planira da kompletan put ovekoveči kroz tačno 100 fotografija, čime bi se, na još jedan način, obeležilo 100 godina postojanja Audija.
 
Član
pcela je napisao(la):
e ima i toga
ili ce ga na sleper stavit, pa preko nasih cesta:lol:

mada realno ni u komsiluku nasem nista nije bolja situacija,samo sto ce oni preko balkasnkih zemalja spiciti autoputem kroz hrvatsku i srbiju pa ce ih to malo izvuci:D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top