CUPRA SX Član 28.12.2012 #47 RE: audi a3 tdi ambition cista 10, boja, unutrasnjosti a i motorizacija je dobra cak i bez cipa extra
RE: audi a3 tdi ambition cista 10, boja, unutrasnjosti a i motorizacija je dobra cak i bez cipa extra
ekrem_ Član 29.12.2012 #48 RE: audi a3 tdi ambition CUPRA SX je napisao(la): cista 10, boja, unutrasnjosti a i motorizacija je dobra cak i bez cipa extra Kliknite za proširenje... čipić će ga izut a boja je bas rijetka, violett merlin prerleffekt kao to joj je naziv .
RE: audi a3 tdi ambition CUPRA SX je napisao(la): cista 10, boja, unutrasnjosti a i motorizacija je dobra cak i bez cipa extra Kliknite za proširenje... čipić će ga izut a boja je bas rijetka, violett merlin prerleffekt kao to joj je naziv .
ekrem_ Član 29.01.2013 #49 RE: audi a3 tdi ambition dodose i felUge porsche cup 5x130 8,5 i 9,5 sa prelazima na 5x100 naprijed 225 40 nazad 255 35 18 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]
RE: audi a3 tdi ambition dodose i felUge porsche cup 5x130 8,5 i 9,5 sa prelazima na 5x100 naprijed 225 40 nazad 255 35 18 [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]
M A R E X Član 29.01.2013 #52 RE: audi a3 tdi ambition Sta previse, ovo je odlicno znaci samo jos pod i tek ce onda da dodju do izrazaja !
RE: audi a3 tdi ambition Sta previse, ovo je odlicno znaci samo jos pod i tek ce onda da dodju do izrazaja !
saleee Član 29.01.2013 #53 RE: audi a3 tdi ambition Auu samo jos uze gume i patosiranje a bice dovoljno ti 5cm...
ekrem_ Član 29.01.2013 #54 RE: audi a3 tdi ambition saleee je napisao(la): Auu samo jos uze gume i patosiranje a bice dovoljno ti 5cm... Kliknite za proširenje... pa stavio bi i nazad 225 ice .
RE: audi a3 tdi ambition saleee je napisao(la): Auu samo jos uze gume i patosiranje a bice dovoljno ti 5cm... Kliknite za proširenje... pa stavio bi i nazad 225 ice .
ArminM Član 29.01.2013 #58 RE: audi a3 tdi ambition felge su perverzija, ako nazad dodje uza guma bit ce jos bolje, ali stvarno je auto progledao s ovim felgama, svaka cast na izboru
RE: audi a3 tdi ambition felge su perverzija, ako nazad dodje uza guma bit ce jos bolje, ali stvarno je auto progledao s ovim felgama, svaka cast na izboru
daki Legend 29.01.2013 #60 Neznam vala... ova boja kola mi je skroz bezveze nista mi se nesvidja P.S Moracemo ponovit opet jedan photosesion gore u slavinovicima kod interexa, kao sto smo i sa onim 80tkama nasim
Neznam vala... ova boja kola mi je skroz bezveze nista mi se nesvidja P.S Moracemo ponovit opet jedan photosesion gore u slavinovicima kod interexa, kao sto smo i sa onim 80tkama nasim