edo_16v Član 02.07.2007 #49 ovdje ima njegovih slika, one stare sve izlapile http://www.bhtuning.com/showthread.php?tid=1673
edo_16v Član 03.12.2007 #51 mixmen je napisao(la): Evo vam i moj! Kliknite za proširenje... ako hoces da bude anketa posalji na mail info@bhtuning.com 3-4 slike a ne da se ubacujes ovako u tudju temu i dizes je iz mrtvih
mixmen je napisao(la): Evo vam i moj! Kliknite za proširenje... ako hoces da bude anketa posalji na mail info@bhtuning.com 3-4 slike a ne da se ubacujes ovako u tudju temu i dizes je iz mrtvih
Nexus Legend 13.07.2008 #53 ova tema je vec dugo bila mrtva,a ti je sandro podize...ne mozemo tako hehe,aj kad si je vec digo da i ja napisem kakav komentar...
ova tema je vec dugo bila mrtva,a ti je sandro podize...ne mozemo tako hehe,aj kad si je vec digo da i ja napisem kakav komentar...
tibor987 Član 06.11.2008 #56 trebaju se stare ovake teme lockati, tako da jedino autor teme moze u nju kasnije stavljati update pa da se otkljuca...
trebaju se stare ovake teme lockati, tako da jedino autor teme moze u nju kasnije stavljati update pa da se otkljuca...