Audi A3 8L- Kontrolna tabla

Audi A3 8L- Kontrolna tabla

Član
Zdravo svim clanovima, naime imam problem sa kontrolnom tablom, automobil Audi A3 8L 2001 g. 1.9 TDI 96 kW, na tabli su poskakale kazaljke obrtomjer zakucao kao i brzina gorivo varira temperatura miruje ostalo sve radi lampice i to. Tabla je nosena nekim majstorima medutim nije nista popravljeno a kada sam skinuo tablu i pogledao unutra pravi je rusvaj kondenzatori neki mijenjani itd. Molio bi pomoc ako neko zna da li bi mogao uzeti tablu od benzinca i premjestiti njene motorice sva 4 na svoju tablu te uzeti tranzistor koji mi fali i keramicki kondenzator pa zalemiti na svoju tablu pa sam je onda planirao prelemiti cijelu ponovo?
 
Član
Ocigledno im je to problem, drugu isto obrtaji krecu sa 2000, a kod mene kazaljka goriva pokazuje sredinu kada je prazan.. Nadji na otpadu polovnu tablu i rijesio si problem..
 
Član
Bas sam citao da ove jäger table imaju tu manu, to jeste najbolje rjesenje ali eto interesuje me da li je neko radio ili zna da li bi moglo ovako kad prebacim motorice jer ne bi mijenjao tablu i njeno integralno kolo citanje signala bi bilo isto, a ako je kod tebe samo gorivo citao nasao sam na par stranih foruma da se izgubi polarizacija motorica pa da samo njegovom zamjenom radi normalno.
 
Član
Pa trazio sam po otpadima u tuzli i tu okolo ali nema, imaju ali Mostar, Prijedor, i tako sve po stotinjak kilometara.
 
Član
ovo je tema za do it yourself, uradi sam, da si ti riješio problem pa da podijeliš sa nama
 
I moj drug isti problem imao na istom autu :/ Jesi gledao na auto otpadu ILMA-Jelah,trebalo bi da imaju..
 
Član
Ne bih da spamam oglas al ako nađeš negdje da ima javi i meni drug traži ima par mjeseci sat audi a3 2001 godina 66kw tdi...pozzzz
 
Top