A šta ćeš ti diletantima pričati...:lol::lol:
Onaj dođe i kaže: ''a šta je Audi A3 nego Golf'' ovaj drugi na to nadoda ''prvo zaviri u Golfa 5 GTI pa pričaj nešto'' a ja trenutno vozim GTI 5 a imao prije godinu tog Audija i sad treba sa levatima ovda da raspravljam šta je isplativije za održavati i jel bolji A3 2.0TDI ili neki Golf 4 GTI ( izuzimam GTI 5 ):lol::lol:
Ali ne bi me to toliko brinulo da to nije izjavio ni manje ni više nego iskusni ZELA GTI :lol:,lik koji je cijelom svijetu pamet popio:lol:
@Zela jedan savjet tebi,onako drugarski:icon_smile: Idi sjedi u tu tvoju kantu i furaj se da imas dobro auto,i sanjaj da ćeš nekada biti jedan od vozača Audija ili VW GTI-ja...do tada nema smisla da s tobom raspravljam jer su tvoje izjave i provale ovde po forumu svima jasne:lol:
Ovaj drugi @GTI TDI dođe i priča kako se Golf GTI 5 ne kvari...dječače...da ti nisi slučajno pod temperaturom?:lol: I malo kulture ti ne bi bilo na odmet kad komuniciraš sa ostalim članovima foruma.Jbg...ako si ti,mi nismo s tobom ovce čuvali.Prema tome de malo budi elokventniji
Momak je pitao za savjet,i možete mu dati savjet sa vašeg stanovišta. Sve ostalo vodi u raspravu.
Znači ja savjetujem ako se tebi auto svidja,ako je kilometraža ok,sve drugo ok,uzmi to auto bez razmišljanja.Imao sam ga i zahvalan je jako za odrzavanje i za sve ostalo...