Mr.X3 Član 19.08.2018 #16 Prelijep Audi samo stavi 17'' felge i biće dosta ljepši i izgleda će dosta ljepše
Zuro Član 22.08.2018 #18 Kad bi nekako mogao te felge skinuti, istopiti, zakopati, unistiti, zapaliti, reciklirati.. to bi bilo odlicno I onda kad izaberes sta ces im uraditi, stavis ovako nesto
Kad bi nekako mogao te felge skinuti, istopiti, zakopati, unistiti, zapaliti, reciklirati.. to bi bilo odlicno I onda kad izaberes sta ces im uraditi, stavis ovako nesto
Zuro Član 23.08.2018 #20 Start je napisao(la): realno nisu ni ove nesto spesl... Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk Kliknite za proširenje... Znas kako.. Upravu si, i nisu nesto posebno, ali za ove njegove felge, ove su Vossen haha
Start je napisao(la): realno nisu ni ove nesto spesl... Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk Kliknite za proširenje... Znas kako.. Upravu si, i nisu nesto posebno, ali za ove njegove felge, ove su Vossen haha
HansMuster Član 23.08.2018 #22 Kick je napisao(la): Čujte... Meni su moje felge lijepe ali su male Kliknite za proširenje... Jarane te felge neke curice vozaju. Ti sebi kupi neke muske! Kao sto Zuro kaze Vossen Wheels 10x19 coli i nema da fali!
Kick je napisao(la): Čujte... Meni su moje felge lijepe ali su male Kliknite za proširenje... Jarane te felge neke curice vozaju. Ti sebi kupi neke muske! Kao sto Zuro kaze Vossen Wheels 10x19 coli i nema da fali!