Inace drugar vozi ja sam suvozac
Nasmrko se, vidis sta gore pise.Jesi to popusio vozacku
Jesi to popusio vozacku
ovde smo se smrkli jer smo cekali pola sata u koloni odakle je naglaseno da se ulazi na skup. Dok je druga raja dolazila odozdo a druga je prestizala kolonu. Jos na sve to nisam stigao ni kola ispuskati. Ovo je bila faza “E sad cemo se pomlavit” 
Nek se makar ušlo, koliko ih samo nije ušlo...na 2. mjesecaovde smo se smrkli jer smo cekali pola sata u koloni odakle je naglaseno da se ulazi na skup. Dok je druga raja dolazila odozdo a druga je prestizala kolonu. Jos na sve to nisam stigao ni kola ispuskati. Ovo je bila faza “E sad cemo se pomlavit”
![]()
Skup nije bio los samo sto je po meni ovo top 10 auta malo bezveze. Dosta ljudi je doslo sa autima tipa dve crvene dzete jedna je bila pored mene koja je rastavljena od prvog do zadnjeg sarafa i uradjena komplet bez greske i ne osvoji nista a dodje lik sa fabrickim s line i airom i osvoji nagradu. Zato postoje klase i nema greske ovako mi deluje ko da je tuning samo za one koji imaju kesa da plate novo auto i da plate ljudima da ih srede. Uvijek ima propusta. Bilo je modifikovanijih auta na meetu nego što su neki koji su se prijavili na style. Raditi će se na tome da prijave za style budu unaprijed uz odobrenje, da se ne odobri ulazak na style onima koji urade samo 2-3 prerade i evo ga tuning prijavljuje se na style. Da li će to biti sljedeće godine ili nekada kasnije ne znam, ali plan postoji kao što to rade neki veliki tuning eventi.
Otišli smo malo u oft...
Inace uzeo sam 3 mjesto u Street klasi i 1 mjesto u Db auspuha. Prosli vikend sam bio u Indjiji i uzeo 2 mjesto u Beginer klasi.