Član
Little Dragon je napisao(la):slazem se duplo bolje izgleda sa auspuhom na obje strane , samo ga zamoli da smanji malo kocke i bolje to uglavi ovako su i nejednake i naravno da ti kaze sa kojeg je auta uzeo
Little Dragon je napisao(la):slazem se duplo bolje izgleda sa auspuhom na obje strane , samo ga zamoli da smanji malo kocke i bolje to uglavi ovako su i nejednake i naravno da ti kaze sa kojeg je auta uzeo
adi187 je napisao(la):Imas u tuzli one do teniskog igralista kod banje ondje oni rade i nastavke i ugradjuju
Evo ti link http://www.pik.ba/profil/SASAuspuh/![]()
Little Dragon je napisao(la):kao sto rekoh , pitaj ga s kojeg je auta uzeo rore i narucis iste preko ebay-a ili u servisu i onda samo ti urade cijevi i rijesen problem , mada ja sam uvijek za skuplju varijantu a to je tipski izduv za tvoj auto ili ti ga motor da znas sta si stavio da nije samo izgled
soffa je napisao(la):eto i ja sam ti za ovog lika govorio menso a ovi nastavci su sa cls mercedesa ja mislim da je 500..a naravno da ce ici mani nastavci ovo je sam samo uradio kako bi bilo..![]()
Little Dragon je napisao(la):tebi bas dosadno u Afganistanu :lol: