Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Oko sokolovo.......neki dan si prosao pored mene kod stare opstine i uspio sam skontati(ja sam pjesacio a ti si vozio)hahaahah
sta ti sve mjere?:icon_smile:
Ma nebitno vazno da radi,de reci mi jesi se danas i juce vozao malo po gradu,ti ili buraz,posto nisam siguran ko je a u stvari neznam ni jednog,al uglavnom auto je bilo prljavo:lol:
znaci ono si bio ti kontao sam ja pozdraviti al kontam da mu nije buraz. pa se izbedariti se bezzz.
Danas kad si prosao ja sam sjedio u "fratelu" ispred u zutoj majici,skonto sam te i nako pogledam,reko bil nebil digao ruku,reko necu,al znaj da sledeci put hocu xaxaxxaaxa
evo da uradim refresh...trenutno skupljam dijelove preko zime pa da se to sve na proljece sklopi...trebalo bi ovako da izgleda poslije prve faze...pa evo jedna svijeza is PS-a...
ako neko ima da prodaje ili zna nekog ko prodaje ovakve S-line felne sto su dolazile fabricke na S8...nije bitno sto je 5 rupa...mislim da imaju 17" S-line...pa neka pusti pm...
nasao sam skoro dzabe komplet body kit sa audi-a S2 (prednji, zadnji branik i pragovi) samo to treba dovuci...
dobar audi pravo,meni je ovo jedna od najboljih verzija audija,naravno mislim na starije malo,,da se sredit samo tako,,puno srece u daljnjim radovima ako ih bude:123::123: