Član
George je napisao(la):jarane veliko je to auto za taj motor!!! Vozit ces stalno pod punim gasom i patit ćeš ga i trošit će ti više nego taj motor, neznam cijelokupna investicija mi je bezze bolje prodaj tog audija i skupi pare sto si mislio dat da motor i majstore pa kupi dobru 80-ku sa 1.8 motorom to je najisplativije upamti me nećeš ništa dobit s tom investicijom ovo ti je prijateljski...
jarane ...kako dizel 1.6 ide ko metak u tom autu...hvala tebi al ja znam sta je meni najbolje a imam u kuci motor za njega spreman i ja cu ga ubacivati ...tako da me nece nista izaci hvala
GreenDevil je napisao(la):ja sam cuo da 2.3 motori nisu nesto pohvaljeni
komsija je htio isto tako odradit na Audiju 90 b3 i kaze da mu se ne isplati jer mora komplet trap mijenjat zbog nosaca, mjenjac i to sve sto je nabrojao code:KR
nadji ti dizela 2.0 pa njega ubaci
jarane..ja ubacivam 1.8 umjesto 2.3 jer mi je 2.3 pred kraj...
ee hvala ti care...al da te pitam jel moram stezat kilo kljucem sarafecode: KR je napisao(la):ubacis motorr unutra i uklopis ga u mjenjac,stegnes sarafima,podignes ga ponovo malo vitlom u zrak,i pomjeris nosace kako ti odgovaraju.
maleni0606 je napisao(la):Cuj, sad vec pricas nebuloze, 1.6 dizel ne ide u duji koja ima imalo opreme a pogotovo ne u limuzini od 1500 kg, mozes ti stavit i 1.2 od 75 ks ako oces al zelin ti rec da neces dobit ono sta zelis.
Bolje ulozi u servis tog motora i trosit ce 11 l koliko je i normalno, jer 4.2 ne trosi 17 l normalne voznje (a vozio sam pa znam)
Zar mislis da su Audijevi inzenjeri nepismeni pa slucajo nisu ubacivali taj motor unutra :icon_question:
EDIT: ne dajem ti zlonamjerne komentare nego bi tio da razmislis, i da ne bacis novce, da sve to prodes a da nisi zadovoljan
Ja bi bio najsretniji da svak ima auto od 200 ks i da trosi 5l
e ovako jarane...ja sam vozio 1.6 dizela u audiju 100 i ide ko metak( mislim za njegovu tezinu...jer nemozes ti ocekivat da on ide ko u duji jbga)a sto se tice ulaganja u ovaj 2.3 motor ...jedino da kupim novi jbga on je dao sve od sebe...a sto ti kazes za trosak...ja imam u garazi odavno 1.8 motor...izvadio ga iz golfa i sve djelove imam tako da nemam puno troska..oko 50 eura..da mi struju razvede majstor i jos par sitnica ..hvala ti