moglo drug do skoro,mene neku noc pisali za sajbu a za zadnja bocna nisu,ja reko hoce da me opale po usima a oni mi dali zakon da procitam i jbg prije par dana su uveli i to da ne smije ni sajbaguster je napisao(la):cekaj onda znaci moze se zadnja bocna i zadnja sajba jel?
elmir je napisao(la):bojao sam se kazne i nisam tjeo bravissima zatamnit jer su mi u punta koji je bio nazad samo zatamljen kaznu pisali i to od 40km..*ebo sam i m i mater i svu familiju ali sutra ode na pijacu jaran mi prodaje kupiti za 5km skroz tamne folije i zalijepit pa da vidim koji ce me to majmun zaustaviti i opomenuti me pa da mu se napricam svega i svacega i reci cu mu ajdde pisi kaznu ako je prekrsaj a ono nema u zakonu tog prekrsjaa otisao bi odma nacelniku policije s kojim sam dobar da mu otkaz dadne.. eh eto pa vi sad vidite..
pepe je napisao(la):procitam i jbg prije par dana su uveli i to da ne smije ni sajba
biti zatamnjena...:icon_cry:
djavolica je napisao(la):Ali prvo nadji taj clan u zakonu i kad ti kaze da ce pisati kaznu ti mu samo kazes koji clan, koji stav i kako glasi...Tada ce se jedino usutiti drugacije nema puno pomoci vjeruj...Moras im dokazati da si ti u pravu a ne oni...
Ne, nismo se razumjeli, naravno da su kaznjiva i d aima lan nego mislim na taj izuzetak za bocna stakla koji pise...ako vec misli da stavlja njih samo i da mu ne pisu kazne, da nadje to gdje se nalazi jer oni stvarno hvataju ljude na to sto ne znaju i ako mozda imaju samo ta stakla na autu zatamnjena, to sam primijetila vec vise puta.JD. je napisao(la):djavolica je napisao(la):Ali prvo nadji taj clan u zakonu i kad ti kaze da ce pisati kaznu ti mu samo kazes koji clan, koji stav i kako glasi...Tada ce se jedino usutiti drugacije nema puno pomoci vjeruj...Moras im dokazati da si ti u pravu a ne oni...
ne kontam... hoces da kazes da nema clana po kojem su folije kaznjive ?
ne znam odakle ti to ali to je jasno ko dan... imas pravilnik o uredjajima i opremi u kojima su regulisane folije i zatamnjivanje... ako imas na autuo nesto sto je u suprotnosti sa tim pravilnikom (znaci ako su ti npr zatamnjena prednja bocna stakla a ne smiju biti) kazna ti je 40 KM... taj clan ima i to je to, i po tom se i kaznjava, tako da su oni upravu heh
syncro je napisao(la):Nije zabranjeno imati zatamnjena stakla. U zakonu, odnosno odgovarajucem pravilniku stoji da je zabranjeno farbati i lijepiti naljepnice na stakla.
Fabricka stakla su zatamnjena dodavanjem hemikalija u staklo prilikom proizvodnje samog stakla. Nema nikakvih folija preko.
djavolica je napisao(la):Ne, nismo se razumjeli, naravno da su kaznjiva i d aima lan nego mislim na taj izuzetak za bocna stakla koji pise...ako vec misli da stavlja njih samo i da mu ne pisu kazne, da nadje to gdje se nalazi jer oni stvarno hvataju ljude na to sto ne znaju i ako mozda imaju samo ta stakla na autu zatamnjena, to sam primijetila vec vise puta.
Znam ja tu kaznu i taj clan 238, st. 1, tacka 38:lol:Nisam dzabe po njemu 7 puta platila po 40 km