evo malo se radilo na autu,prvo je napravljen veliki i mali servis,znaci svi filteri,ulje,zupcasti remen,pumpa vode,plocice,diskovi,sve...zatim je prijatelj od mene uzea keskin felge koje su prije bile na autu a ja se da u potragu nasa u livnu ono sta san uvik tia, rijec je o rh zw1 sirina 8.5 i 9.5x17 (iako san sa njima ima samo takav sex,mora san ih ravnat,silikonirat,milion sranja). montirano zahvaljujuci kolegi sa myhraweba Ivo GTi 16v koji mi je montira gume na njih 215/40 i trpia me danima. sva stakla su zatamnjena,zadnja sajba,zadnja dva bocna stakla 50%, vozacev-suvozacev 30%,prednja sajba 10%
auto je naprid spusteno koliko moze jer jos 1mm i udara u stabilizator tako da moran uzet manje stabilizatore,nazad kako je guma rastegnuta i time se smanjila njena visina,auto se moralo nazad jos vise spustit,sad je do zadnjeg navoja ali jos ima tu mista izmedju gume i blatobrana tako da moran ovih dana vidit sta napravit da je spustim jos dole.
-visina naprid
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
nije mi se sad davala neka para za tamne stopove pa sam ih sam tamnia transparent sprejem
prije
Uploaded with
ImageShack.us
poslje
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us
Uploaded with
ImageShack.us