fala Vam puno ekipa
jučer sam se malo uvatija posla sa sredija felge
...tribalo je uklonit sve mrlje, masnoću koje su one skupile u zagrebu dvi ipo godine zbog nemara vlasnika
...fala frendu makyju šta je pomoga
inakraju...kupia ivasola 1 l, skinili prednje dvi felge sa auta pa to sve radili naravno, namazali felge sa njim da malo uvati, pa voda, pa vodobrusni najfiniji, i nakraju polirali još malo... to smo radili i vanka i unutar felge
...sad su doslovno ka nove...i prelipo izgleda...danas ću ove zadnej dvi iznutra sredit da sam miran
evo slike
:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
al auto je tvornički...šta će tek bit kad sve bude po planu završeno
Imam doma OPEL Asconu C 1,6, plan je bija u nju ubacit C20LET ( 2,0 16v Turbo iz Calibre ) i sredit je komplet cijelu ( unutrašnjost sve, felge, spustit, perla crvena boja, i motor cca 300KS ) i da Astra bude everyday car... ali ne......
Ascona će se samo obojana u crveno, sa nekim 9x16 i zagewindana u pod do kraja
a na OPCjki će se radit 300 KS
planovi su kroz misec dana,centrirat trap ( malo vuče u lijevo
), obojat naprid spojler malo šta je zagrebano, i kupit sve 4 nove gume :icon_biggrin: ufffff
do kraja ljeta je plan spuštanje Eibach Pro kit -30mm, ćukice ( temp vode, ulja, i boost ), i turbo timer.
a na zimu veći intercooler, sve od inoxa cijevi, auspuh od turba do kraja, i chip - EDS Motorsport Phase 2 ( 315 KS ) i to bi bilo sve
živili mi
vidimo se u Banja Luci na street race-u