kolega blindery me pitao kako sam ubacio onaj ekran gore pa evo detaljno kako i šta
ovako pošto sam gore imao obični TID koji mi je davao datum, temperaturu i radio stanicu/ ime pisme dok sam imao tvornički radio, a posli san stavia ovaj JVC KD DV6202 ostali su mi samo temperatura i datum... e a pošto JVC čita DVD/ DivX i ostala sranja palo mi je napamet ubacit LCD na tvorničko misto... malo san se raspitiva za cijenu tvorničkog CID-a od 6,5 incha i cijena je bila dosta skupa oko 300-500 eura + još bar 200 eura za to pospojt... e pa nije mi to palo na pamet kad mogu napravit DIY koji još niko nije napravia
lipo san kupia obični 7" monitor...rastavia ga cilog...uzea samo njegov ECU :icon_biggrin::icon_biggrin::icon_biggrin: i samo zaslon.... izbacia ovi tvornički TID... ECU zašarafia u plastiku...dovuka mu + i -... zatim kupia plastiku koji drži tvornički 6,5 " LCD... i tu je sad bilo malo kemije pošto je ovaj ekran 7"...uglavno zalipljen je bia prvo običnim silikonom pa priko toga vrućim silikonom... i tako je to sve pospojeno lipo i imam nešto sta nitko nema a vrhunski je
evo slikice
^^^^ prvo je to sve tribalo skinit..... :
^^^^ kompjuter od zaslona prišarafljen za plastiku unutra
^^^^ zaslon zalipljen na originalnu plastiku za 6,5" LCD i ubačen unutra
^^^^ i finalno kako to sve izgleda
evo i jedan video
http://www.youtube.com/watch?v=TTxmnuh5cRI
btw hvala svima još jednom