ASTRA g DTI

ASTRA g DTI

da i ja predstavim svoje novo vozilo. u pitanju je astra G 1.7 DTI selection oprema.
kupljena je prije neka dva ipo mjeseca,uvoz iz dojclanda (njemacka).
sto se tice cuninga, kako i koliko finansije budu dozvoljavale tako ce se i uradjivati. Cim sam je uzeo uradio sam mali servis (promjenio ulje , antifriz , sve filtere i prednje i zadnje disc plocice)sve je radjeno u ovlastenom servisu. uskoro slijedi i veliki servis.
da neduzim puno , slike govore mnogo toga (nemam puno slika, ali uskoro cu je slikati pa objavljujem odma ovdje).nadam se da ce se slike vidjeti , nisam strucan u dodavanju.
http://imageshack.us/photo/my-images/440/astrakupovina.jpg/
http://imageshack.us/photo/my-images/43/astrapodzemna.jpg/

Član
astrakupovina.jpg

astrapodzemna.jpg

eto slika... :icon_biggrin:
...dosta predjenih kilometara i bez kvarova,sretno! ;)

evo da odrzim rijec ....... prvo cu pokusati sa jednom slikom

Uploaded with ImageShack.us

e sad je ok , idu sve slike
odmah sam stavio osram diadem prednje zmigavce , puno bolje izgleda

pa su obojena kociona klijesta

pa stavljene AERO metlice brisaca

pa sam onda stavio roru koja je prije bila na mom audiju , bolje izgleda nego ona klasicna cijev

spojena i desna maglenka

toliko za sada

joooj , umalo da zaboravim , kupljene nove oridzinale platnene patosnice,koje cekaju ljepse dane

maloprije stigao lijevi lip od golfa 3 GTI , za koji dan stize i desni pa montiranje na astru.

hvala Shelby jos jednom :D,u planu je jmnogo toga , pocevsi od toga da kompletiram ovaj prednji lip od golfa i stavim ga na astru , stavim pozada na gepek ispod oznake dti oznaku OPC , mozda zadnji spojler od astre opc, itd itd , da ne nabrajam. a patosnice sam uzeo u obi-u u BL, placene 45 KM, bacio sam omot , cini mi se da ih neka firma iz tuzle pravi,extra se uklapaju u autu.

hvala idosa :icon_smile:

Član
ma nista druze :)
dobri planovi,samo,moj ti je prijedlog ako ces stavljati nazad OPC oznaku,skini ove ostale oznake,il' bar 1.7 dti da ne bude previse i nađiđano na gepeku,a od spojlera zadnjih,samo OPC,on naljepse stoji :icon_smile:

a vidjecu da skinem tu 1.7 dti oznaku, sto kazes bice nadjidjano previse.

OggyBoy, ma sva ta svabska vozila doniraju jedan drugome dijelove, skoro sam vidio u BL audija sa prednjim kadet-ovim branikom.