Astra G display

Astra G display

Od kada sam kupio Astru a to je bilo prije 4 godine,display mi nije bio u redu,odnosno bilo je sve isprekidano.I tako,nakanim se ja nakon 4 godine da nabavim novi,naručim na slijepo...i ne odgovara,nije isti priključak.
Može li se išta od ovoga iskombinirati?

U mene je gornji

Član
MOZE macko, sve MOZE.... pa i drveni sporet!!!!! ;)

Oznacicu ti po mestu kacenja na MF Display:

Novi display (broj pina)------------------------------------------Stari display (broj Pina)
boja zice***********************************************boja zice
1- (SW-WS) (kontakt) <<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>> 4, 16 (SW)
2- (SW-GE) (radio remote)<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>> 8 (Ro-WS)
3- (WS-BL) (napajanje)<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>> 5 (Ro)
4- (Ro-GE) (osvetljenje)<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>
5- (BL-WS) (senz-temp)<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>> 2 (BL-WS)
6- (SW) (masa)<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>> 1 (BR)
7- (BL) (senz-temp)<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>> 3 (BL)
8- (BR-WS) (diag)<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>> >> 14 (BR-WS)
9- (VIOL) (instr)<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>>
10- (BR-GE) (radio)<<<<<<<<<<<<<----->>>>>>>>>>>>>>> 10 (BR-GR)
11- (BR-Ro) (radio)<><><><><><><>><><><><><><><><> 9 (BR-Ro)
12- (BR) (radio)<><><><><><<><><><><><><><><><> 11 (BR-SW)

Ostale su jos ove dve zice koje moram naci. Ali vec mi se spava, pa cemo sutra.

Pinovi 11 i 12 su za komunikaciju izmedju radia i MF display-a... pa je moguce da im se mesta razlikuju.
I jos NESTO..... Ovo ce da radi, ali ti nece prikazivati potrosenost plocica, nivo vode za brisace, nivo rashladne tecnosti i slicne stvari..... Pa hocu da kazem:
DA SAM NA TVOM MESTU, TRAZIO BIH ORIGINALNI. Sto da ne pokazuje to sto moze, ali ako BAS insistiras da povezes.... IZVOLI
Srecno.
Ako nesto zatreba, slobodno kontaktiraj na PM

Ebi ga takve stvari se ne narucuju na slijepo , dat cu ti ja link ako hoces od jednog lika sto drzi otpad on ima displey koji ti treba :) mislim sto stavljati obicni info displey kad imas oppiju za bord

Član
Little Dragon je napisao(la):
Ebi ga takve stvari se ne narucuju na slijepo , dat cu ti ja link ako hoces od jednog lika sto drzi otpad on ima displey koji ti treba :) mislim sto stavljati obicni info displey kad imas oppiju za bord

Možda nema bc kao u mene, sve ima spremno, ali jednostavno nema ručice i odgovarajući display... i naravno programirat ga :)

Probaj zamijenut sa nekim taj display... kad si već kupio, ili ga probaj prodati... ima ih za nabaviti lako ;)

Našao sam original...jedva...30 ih na otpadu...samo jedan mi odgovarao...šta je to pa su tako rijetki...nije mi jasno.
No,tematika problema je sada druga...na talijanskom je...kako su mi dragi talijani,volio bih da je na kineskom:icon_mad:
Postoji neka fora da promjenim jezik?

I još nešto mada ni na ovo nitko nijedao odgovor....danas ubacujem reccaro koji nema airbag...dosad sam to imao.Šta učiniti da mi ne blinka lampica...da otkinem džek sa starih sjedišta i uštekam ga ili?