nista posebno za unutrasnjost........Astra_zlo je napisao(la):ma pusti sta drugi pricaju astra je bez mane naravno kad se stave vece felge iskreno receno lepo sredjena bas je po mom ukusu cestitam ti druze i samo nastavi tako imas li sta u planu za unutrasnjost
iskreno nemam pojma koje su.:lol::lol::lol:BEMWE je napisao(la):Dobra limuzinica. Dopada mi se boja. Malkice ga spusti da izgleda još opasnije
Kakve su ti ovo felne, borbet?! Nisu loše
bit ce uskoro..GreenDevil je napisao(la):aj sad slikaj unutrasnjost malo se pofali
jeste orginalni opelov ali sa integrisamin tel....pa zato ga do sad jos nisam mjenjao...hehe sto ne znaci da necuITALY je napisao(la):Astra vrh, cestitam na ulozenom trudu, felge eto kazes da ces nabaviti, to obavezno, probaj mozda sa nekim crno-sivo ili crno bijelo kombinacija u boji felgica. Sto se tice unutrasnjosti, pogledaj sta sam ja radio na svojoj pa pokusaj nesta slicno!?
sretno
Koji ti je ovo kasetofon? izgleda mi kao orginalni ali nisam nikad prije vidio???
mozda je tebi fabricki ljepsa al meni nije..Bokili je napisao(la):nisam ljubitelj plastic fantaasic izgleda ali tvoja nije loša , ali opet previše spojlera brate ... ljepša je bila fabrički , materemi...
bolje bi možda bilo da si te sve pare za spojlere dao za neke gotivne felne i za spuštanje ..