ABCE je napisao(la):JEL MOŽE JEDNA MALA POMOĆ KAKO POJAČATI SNAGU ASTRI G 16.16V
KOJI JE NAJEFIKASNIJI NAČIN I NAJ JEFTINIJI
ABCE je napisao(la):JEL MOŽE JEDNA MALA POMOĆ KAKO POJAČATI SNAGU ASTRI G 16.16V
normala je napisao(la):ABCE je napisao(la):JEL MOŽE JEDNA MALA POMOĆ KAKO POJAČATI SNAGU ASTRI G 16.16V
ne znam koji je najjeftiniji al znam da mozes da je cipujes i ako je to ta astra 1.6 16v od 100 konja .. mozes je cipovati na 110 konja i jaci cip na 114 a detaljnije ti moze objasnit clan foruma KRVOLOK i evo ti ova stranica www.smchiptuning.com pa pregledaj fino.A pored svega toga mozes promijeniti izduv cijeli, stavit kn filter zraka i jos vjerovatno neke stavri O KOJIM JA NEMAM POJMA pa necu vise sr.t :lol:
tibor987 je napisao(la):mozes se patiti sa tim cipovim ai usisima hladnog zraka itd...ali najefikasnije ide na standardnim preradama motora, mijenjanje izduva, veci provrt cilindara prerada bregaste, ventila, olaksavanje zamjca i tih drangulija :icon_biggrin:
panajotis je napisao(la):Pogledaj termostat temperature...!!! nesto me na to vuce...
panajotis je napisao(la):Pogledaj termostat temperature...!!! nesto me na to vuce...
ABCE je napisao(la):panajotis je napisao(la):Pogledaj termostat temperature...!!! nesto me na to vuce...
A ŠTO MISLIŠ DA JE TERMOSTAT NEMAM PROBLEMA SA TEMPARATUROM NORMALNO GRIJE ,NE PREGRIJAVA SE:icon_question:
ABCE je napisao(la):U SVAKOM SLUČAJU POGLEDAĆU NIJE NA ODMET HVALA NA SAVJETU
A KAKO KATALIZATOR UTIČE NA AUTO ŠTA SE DESI KAD SE SKINE JEL MOGUĆE DA ON GUŠI MOTOR
normala je napisao(la):moguce je da je i katalizator gusi a i svjecice ti nije na odmet provjeriti i zbog njih obrtaji mogu varirat,pored toga provjerio bi filter zraka,goriva
ABCE je napisao(la):MISLIO SAM MALO PODIĆI KONJSKE SNAGE SA NEKIM MALIM PRERADAMA ,JER MI SE ČINI DA SLABO IDE ZA 100 KONJA,
IŠAO SAM NA DIJAGNOSTIKU NIŠTA NE POKAZUJE SVE JE OKE