Astra Član 11.01.2009 #16 super autic,ali ako ti nisi nista od ovog tuninga uradio,onda ti nemam na cemu cestitat jer si kupio gotovo auto,pozz
super autic,ali ako ti nisi nista od ovog tuninga uradio,onda ti nemam na cemu cestitat jer si kupio gotovo auto,pozz
Tiho Član 11.01.2009 #19 Astra je napisao(la): super autic,ali ako ti nisi nista od ovog tuninga uradio,onda ti nemam na cemu cestitat jer si kupio gotovo auto,pozz Kliknite za proširenje... -------------------------------------------------------------------------- Kupio sam gotovo auto bas iz razloga sto je takva(styling radjen u Italiji)
Astra je napisao(la): super autic,ali ako ti nisi nista od ovog tuninga uradio,onda ti nemam na cemu cestitat jer si kupio gotovo auto,pozz Kliknite za proširenje... -------------------------------------------------------------------------- Kupio sam gotovo auto bas iz razloga sto je takva(styling radjen u Italiji)
Astra Član 11.01.2009 #20 pretpostavljao sam,jer rijetko ko ovdje sta uradi.. Ajde nadajm se da ces i ti nesto uradit.. navrati na opelteam.ba pozz
pretpostavljao sam,jer rijetko ko ovdje sta uradi.. Ajde nadajm se da ces i ti nesto uradit.. navrati na opelteam.ba pozz