gox Član 02.01.2010 #31 RE: Astra G fina je astra al nisi trebo bmw-a za nju davat bolja je e46-ica 1000 puta al eto
gox Član 10.01.2010 #35 RE: Astra G Little Dragon je napisao(la): kako kome Kliknite za proširenje... HEHEHE attila je napisao(la): Ma gogo bit ce BMW opet na ljeto a neka astre dobra je... Kliknite za proširenje... HEHEE ne brinem se ja za tebe dovuce se nesto iz austrije aaa
RE: Astra G Little Dragon je napisao(la): kako kome Kliknite za proširenje... HEHEHE attila je napisao(la): Ma gogo bit ce BMW opet na ljeto a neka astre dobra je... Kliknite za proširenje... HEHEE ne brinem se ja za tebe dovuce se nesto iz austrije aaa
A attila Član 12.01.2010 #36 RE: Astra G HEHEE ne brinem se ja za tebe dovuce se nesto iz austrije aaa [/quote] Ma bit ce nesto za sad ostaje astra bar do 7-8mj.. :icon_biggrin:
RE: Astra G HEHEE ne brinem se ja za tebe dovuce se nesto iz austrije aaa [/quote] Ma bit ce nesto za sad ostaje astra bar do 7-8mj.. :icon_biggrin:
audi_s2 Član 12.01.2010 #37 RE: Astra G ako se tebi svidja ok al ova kombinacija boja nije mi sijela stvar ukusa crna da je komplet bila bi najlijepsa al svaka cast na trudu
RE: Astra G ako se tebi svidja ok al ova kombinacija boja nije mi sijela stvar ukusa crna da je komplet bila bi najlijepsa al svaka cast na trudu
A attila Član 14.01.2010 #41 RE: Astra G -mali update na zimskim gumama- Ako netko ima il zna tko prodaje produzetak za zadnji branik nek mi se javi!!!
RE: Astra G -mali update na zimskim gumama- Ako netko ima il zna tko prodaje produzetak za zadnji branik nek mi se javi!!!
Little Dragon Član 14.01.2010 #42 RE: Astra G -mali update na zimskim gumama- Ja ti imam citav zadnji branik bolji od toga al je paprena cjena ebi ga
RE: Astra G -mali update na zimskim gumama- Ja ti imam citav zadnji branik bolji od toga al je paprena cjena ebi ga
A attila Član 19.01.2010 #43 RE: Astra G -kupujem produzetak za zadnji branik 3 strana- Nije valjda da nitko ne zna gdje ima kupit produzetak za zadnji branik, ne mora bas bit isti kao na slici... :icon_cry:
RE: Astra G -kupujem produzetak za zadnji branik 3 strana- Nije valjda da nitko ne zna gdje ima kupit produzetak za zadnji branik, ne mora bas bit isti kao na slici... :icon_cry:
Little Dragon Član 19.01.2010 #44 RE: Astra G -kupujem produzetak za zadnji branik 3 strana- ja znam al novo i skupo je tako da ti se ta varijanta vjerovatno ne isplati
RE: Astra G -kupujem produzetak za zadnji branik 3 strana- ja znam al novo i skupo je tako da ti se ta varijanta vjerovatno ne isplati
JD. Član 19.01.2010 #45 RE: Astra G -kupujem produzetak za zadnji branik 3 strana- posalji poruku - Spico007 on ti moze to napraviti ja mislim...
RE: Astra G -kupujem produzetak za zadnji branik 3 strana- posalji poruku - Spico007 on ti moze to napraviti ja mislim...