Član
ma samo lakapo... Ona astra se radi pomalo, ceka donatora, pa ce se lakirati...CoL3 je napisao(la):i one joj pravo leže,ima vremena do proljeca ne viđam ih bas sa GSI opticom,znam onu crvenu,ali je u jako losem stanju
ma samo lakapo... Ona astra se radi pomalo, ceka donatora, pa ce se lakirati...CoL3 je napisao(la):i one joj pravo leže,ima vremena do proljeca ne viđam ih bas sa GSI opticom,znam onu crvenu,ali je u jako losem stanju
punisher je napisao(la):ondje gdje je pasat na slici, jedno ludo auto je prenocilo nedavno :lol::lol::lol::lol:
B.M - Floyd je napisao(la):Da nije snijeg odnio u krivini ? :icon_confused:
g0go je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):Da nije snijeg odnio u krivini ? :icon_confused:
Nope, nego je nakav krelac u BMW-u E34, bokom poletio na mene i da bih izbjegao da mi unisti Blesu citavu, ja sam namotao naglo desno na prosirenje, pa pokusao da ju vratim. Medjutim zadnji tockovi su posli klizati iako je bilo suho i nabasao na ivicnjak.
To je taj bliski susret, a gospodin sa BMW-om je pobjegao...
mk3_16v je napisao(la):g0go je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):Da nije snijeg odnio u krivini ? :icon_confused:
Nope, nego je nakav krelac u BMW-u E34, bokom poletio na mene i da bih izbjegao da mi unisti Blesu citavu, ja sam namotao naglo desno na prosirenje, pa pokusao da ju vratim. Medjutim zadnji tockovi su posli klizati iako je bilo suho i nabasao na ivicnjak.
ja u banderu sinoc na rondou :icon_cry:
mk3_16v je napisao(la):ja u banderu sinoc na rondou :icon_cry:
pa nisam blatobran i vrata izlazio sa parkinga i pojavila se bandera a nije je bilo kad sam dosaog0go je napisao(la):mk3_16v je napisao(la):g0go je napisao(la):B.M - Floyd je napisao(la):Da nije snijeg odnio u krivini ? :icon_confused:
ja u banderu sinoc na rondou :icon_cry:
ooo hebo ga ja, jesi li puno razbio auto?
a neznam..:lol:sandy_mo je napisao(la):Odkud tu bandera odjednom ccc
Naleti u Base sredit cemo ga
mk3_16v je napisao(la):a neznam..:lol:sandy_mo je napisao(la):Odkud tu bandera odjednom ccc
Naleti u Base sredit cemo ga
vec dogovorio sutra kod limara,prekosutra na bojenje
i prodaje se...