CoL3 je napisao(la):ma bolan zar se niste upoznali,pa jel oggy stajao samnom kada smo ti gogo govorili za kacigu,jeste zajedno otisli po kacigu il sam ja ovdje nesto pobrkao:icon_confused:
inace blesa gori
PassatB3 je napisao(la):Super je autic,nema sta.Ja sam gledao na Fifth Gear,u jednoj emisiji,kao da te astre izbegavaju da uzimaju.E sad ne znam dal je bas to ta verzija,al kao da imaju neku gresku i da se znalo desiti,da kad oces da je upalis pri kontaktu,da su znale eksplodirati ...E sad pazi se... poz i sve najbolje..
GTI FAN je napisao(la):PassatB3 je napisao(la):Super je autic,nema sta.Ja sam gledao na Fifth Gear,u jednoj emisiji,kao da te astre izbegavaju da uzimaju.E sad ne znam dal je bas to ta verzija,al kao da imaju neku gresku i da se znalo desiti,da kad oces da je upalis pri kontaktu,da su znale eksplodirati ...E sad pazi se... poz i sve najbolje..
Nebi me cudilo nista od Opela i da Goca odleti u zrak na kraju :lol: vidim ja da ona nesto nenormalno ide to je kompresija neka :lol:.
antrax je napisao(la):CoL3 je napisao(la):ma bolan zar se niste upoznali,pa jel oggy stajao samnom kada smo ti gogo govorili za kacigu,jeste zajedno otisli po kacigu il sam ja ovdje nesto pobrkao:icon_confused:
inace blesa gori
Da u pravu si, bio sam i ja tu zajedno... kontam znaju se oni od "jutros" haha
g0go je napisao(la):Vidi njih sto bi volili , ali i da ode, uskoro vas ceka jedna opasna Opelusina!!!
Gole koliko god ide da ide nedovoljno je dok mu Opel od bar 150ks ne bude gledao zadnju tablicu cjelom pistomg0go je napisao(la):Ma upakuj ti XE u golfa, pa ce ti ici ... Hhaha,,, salim se, buraz nemoj da pretjerujes, ide ti auto ko ludo, a uz put mu uradi kzrburatore vbrove i tek onda ce da gori...
wade_ je napisao(la):Gogo ,vjeruj da nisi ništa propustio,šta će bolan Oggy,on voza Pežoa,umjesto da sebi kupi Opela.
CoL3 je napisao(la):ma bolan zar se niste upoznali,pa jel oggy stajao samnom kada smo ti gogo govorili za kacigu,jeste zajedno otisli po kacigu il sam ja ovdje nesto pobrkao:icon_confused:
inace blesa gori
OggyBoy je napisao(la):wade_ je napisao(la):Gogo ,vjeruj da nisi ništa propustio,šta će bolan Oggy,on voza Pežoa,umjesto da sebi kupi Opela.
Im'o je Oggy nekad Op'la i ostao je u jako finom sjećanju i jako gotivim tu marku, čisto da se zna.
inace blesa gori
Bio sam kad si krenuo po kacigu, ali sam je samo uzeo od momka i dao Miljanu.