GTI FAN je napisao(la):Hoce hoce,Goca hvala na danasnjem mjerenju i na odlicnoj borbi posebno izmedju nas dvojice bas mi je lijepo prosao dan a vec sam pisao da obozavam utrke i utrkivanje :icon_biggrin: Astra je zvijerka a te masine nepoderive i idu ko nevrijeme,cuvaj je,jesi vidio kako Rafina strojka dere a rekao bi sad ce se raspasti :lol:,nije ulje gledao ima pola godine :lol:
sandy_mo je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Hoce hoce,Goca hvala na danasnjem mjerenju i na odlicnoj borbi posebno izmedju nas dvojice bas mi je lijepo prosao dan a vec sam pisao da obozavam utrke i utrkivanje :icon_biggrin: Astra je zvijerka a te masine nepoderive i idu ko nevrijeme,cuvaj je,jesi vidio kako Rafina strojka dere a rekao bi sad ce se raspasti :lol:,nije ulje gledao ima pola godine :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: Nemojte se zajebavat sa Rafom
GTI FAN je napisao(la):sandy_mo je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):Hoce hoce,Goca hvala na danasnjem mjerenju i na odlicnoj borbi posebno izmedju nas dvojice bas mi je lijepo prosao dan a vec sam pisao da obozavam utrke i utrkivanje :icon_biggrin: Astra je zvijerka a te masine nepoderive i idu ko nevrijeme,cuvaj je,jesi vidio kako Rafina strojka dere a rekao bi sad ce se raspasti :lol:,nije ulje gledao ima pola godine :lol:
:lol::lol::lol::lol::lol: Nemojte se zajebavat sa Rafom
Jos je danas imao jedno 100 kila nekog odpada tamo da proda u gepeku,nije ga vadio na utrci i neke golema zvucnike za prodati zivota mi :lol:
g0go je napisao(la):Trazim Felge OZ RACING 16'' raspon rupa 4x100. Ako netko ima ili zna netkoga da ima neka mi ostavi njegov kontakt ili neka mene kontaktira na br. +387 63 462 053.
HVALA!
Evo slika felge.
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Guma m ? A sto ne kupis 15 i spustis ga ?
sreto je napisao(la):http://imageshack.us/photo/my-images/221/dscf2169t.jpg/
prodaje mi kolega ove felne 16ke 200e trazi za njih,mislim da ce dolazit u mostar na rejs pa ako te zanima da vidim sa njim
sreto je napisao(la):felne su u beogradu to je moj extra kolega i za njeg ti garantujem,javicu mu ja da si zainteresovan pa cu vidit sa njim opcije,mada mislim da ce dolazit sad na rejs u mostar
http://www.opelteamserbia.com/forum/viewtopic.php?f=25&t=21040