eldin84 je napisao(la):Fina vozilica, dobar motor za nju
A sto se tice drvenarije pun pogodak ce da bude carbon
Puno predjenih km-ova
Fabia RS je napisao(la):Da li neko zna koje sijalice idu na ovoj astri u maglenke, naime namjeravam kupovat led sijalice..??
Hvala drug na savjetima, a sto se tice broja astri i ja sam se zaprepastio koliko ih ima heheheShelby je napisao(la):opaaaa jos jedna astra
ima nas k'o dvica :lol:
skidaj oznake,meni nekako ljepse i pristojnije izgleda (nije sto je moja al' et xD :lol: )
sala mala...
eto slika pa vidi...
sto se tice osvjetljenja registracije,i ja sam to htio mjenjati,staviti LED ali sam odustao od te ideje,jer mislim da nema nekog pretjeranog efekta,osvjetljenje je poprilicno nisko smjesteno tako da se i ne vidi kako treba (bar ja tako mislim,nisam nikad vidio astru sa LED osvjetljenjem tablica...)
konzolu slobodno presvuci u karbon ili ofarbaj u sivu,to ce ti se sigurno svidjeti kada bude gotovo
da bi xenone ubacio moras slomiti jedan mali dio u faru,da bi mogle stati sijalice...
p.s. naravno sretno drug sa autom,puno predjenih kilometara i da te sluzi
e super hvala ti na informaciji vec sam ih i nasao 35KM su a to za kanal pokusacemo nesto improvizovati dici auto, ako nista idmeo na kanalShelby je napisao(la):u maglenke idu h3 sijalice,ali ces morati ici na kanal da ih ubacis,jer ne mozes drugacije prici maglenjacima
Fabia RS je napisao(la):e super hvala ti na informaciji vec sam ih i nasao 35KM su a to za kanal pokusacemo nesto improvizovati dici auto, ako nista idmeo na kanalShelby je napisao(la):u maglenke idu h3 sijalice,ali ces morati ici na kanal da ih ubacis,jer ne mozes drugacije prici maglenjacima