Član
RE: Aprilia rs 50 Replika
heh Hvalla legendo ! jbg samo da je jos ne ureknu i sve ce bit super hehe
heh Hvalla legendo ! jbg samo da je jos ne ureknu i sve ce bit super hehe
GOLF TZ je napisao(la):stavi deblju zadnji gumu....
MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):stavi deblju zadnji gumu....
moram i felgu stawit vecuuuu !!!!
GOLF TZ je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):stavi deblju zadnji gumu....
pa naravno......:lol::lol::lol::lol:
MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):MawiGenius je napisao(la):GOLF TZ je napisao(la):stavi deblju zadnji gumu....
pa naravno......:lol::lol::lol::lol:
aahahhah pa polako tek sam uzeo preko zime ce se pripremati za sezonu pa bice preprawki !!!
allroad je napisao(la):ma dobro hajde nek se kotrlja ali kad si vec uzimao rs trebao si barem 125
sta ce ti vozacka molim te ko da te neko zaustavlja hajde....
ovaj auspuh sto je na njemu je odlican vec nemas potreba da trazis bolji a i onako nemas yoshimuru za ovo jer je ovo 2t a ne moze tu bilo kakav auspuh
nek je sa srecom drug, al moj prijedlog je kad ustelis malo saltanje odma prodaji i uzimaj barem rs 125
dinnnoo je napisao(la):raja ew gledam ovaj motor i svidja mi se pravo e sad me interesuje da li neko ima ovakav motor da proda ...***?
ArminM je napisao(la):dinnnoo je napisao(la):raja ew gledam ovaj motor i svidja mi se pravo e sad me interesuje da li neko ima ovakav motor da proda ...***?
ima ih po pik-u pun klinac
Ja sam sebi htio uzet ovakav motor. davao meni lik u zamjenu za mog golfa,ali je trazio puno doplate,tako da sam odustao