daki je napisao(la):Druze nije ti Forum nista kriv, mislim nastrano sve, ali nekako me to ubode u oci, znaci ova tema nesluzi da se potpisemo svi oni koji smo uplatili, nego da se zna i objavi i ukoliko je moguce u sto vecem broju prikupi neka donacija.
Bez uvrede, ali nije ti bas ta bila na mjestu![]()
Schumi je napisao(la):Skupilo se dovoljno para,tako da je Elma prebacena u Zagreb,medjutim stanje joj se sad pogorsalo.Dobri ljudi su uradili svoje sad je sve na Bogu i doktorima..Nadam se da ce sve biti ok..
Tema moze lock
Default je napisao(la):Schumi je napisao(la):Skupilo se dovoljno para,tako da je Elma prebacena u Zagreb,medjutim stanje joj se sad pogorsalo.Dobri ljudi su uradili svoje sad je sve na Bogu i doktorima..Nadam se da ce sve biti ok..
Tema moze lock
koliko sam ja upucen jos uvijek se nisu skupile sve pare :S prebacena je u Zagreb bas iz tog razloga sto joj se stanje pogorsalo, prije 4 dana akcija je jos uvijek bila u toku, pa mislim da jos uvijek traje.
Schumi je napisao(la):Default je napisao(la):Schumi je napisao(la):Skupilo se dovoljno para,tako da je Elma prebacena u Zagreb,medjutim stanje joj se sad pogorsalo.Dobri ljudi su uradili svoje sad je sve na Bogu i doktorima..Nadam se da ce sve biti ok..
Tema moze lock
koliko sam ja upucen jos uvijek se nisu skupile sve pare :S prebacena je u Zagreb bas iz tog razloga sto joj se stanje pogorsalo, prije 4 dana akcija je jos uvijek bila u toku, pa mislim da jos uvijek traje.
Ja sam gledao na tv.u da su skupljene pare,krajnji rok je bio kraj januara a vec su se skupile..Sacekacemo da neko zvanicno kaze