Član
Na kraju svake recenice dodje tacka, kad se već bavis gramatikom.Bitno je da si ti HTJEO reći, gramatičaru naš
Na kraju svake recenice dodje tacka, kad se već bavis gramatikom.Bitno je da si ti HTJEO reći, gramatičaru naš
Pa vidiš kolika je tačka, čak ti i namigujeNa kraju svake recenice dodje tacka, kad se već bavis gramatikom.
Svaka cast.Bitno je da si ti HTJEO reći, gramatičaru naš
"Logicno da je bolje da bude destilovana ili da sam prokljucas kuci." Ne mozes se obrisat i da hoces mozes se samo odjaviti.Svaka cast.
Mostarac! Kazi mi gdje sam ja napisao da se kuvanjem vode dobije prava destilovana voda? Ajde nadji pa da se obrisem odavde! Pametnije da ne kakis! i gdje ti to kupis destilovanu pa imas kamenac? U neretvi?
Pa vidiš kolika je tačka, čak ti i namiguje
"Logicno da je bolje da bude destilovana ili da sam prokljucas kuci." Ne mozes se obrisat i da hoces mozes se samo odjaviti.
NE BI. Hvaaala
Da je to tacka nebi se zvalo smajli.
Svađu? Ne daj Bože, na to nisam ni pomislioHahahaha izazvah opstu svadju sa mojom temom
Koliko si ti tad imao, 9?Joj sjetih se one stare teme "htio ili htjeo" od prije 5-6 godina u kojoj su se na nekoliko stranica prepucavali kako se ispravno kaze hahahahaha
Vidis od malena čuner, pratio BH tuningKoliko si ti tad imao, 9?