anti-tuning

anti-tuning

Član
aksham je napisao(la):
lhasa_green_beast je napisao(la):
SoundLunatic je napisao(la):
lhasa_green_beast je napisao(la):
http://www.youtube.com/watch?v=Y8HN7tGS6VE&feature=related

meni ovo pravo grdno

vi stvarno mislite da se ovakvo nesto moglo napraviti kod nas? i to da cigani naprave kako pricate? hajmo malo google o kojem se ovdje autu radi.. steta sto je uheban jer je pila do bola.

znam koje je auto u pitanju. Ali sigurno kad su ga tunirali profesionalci nisu mu stavili ona dva dupla sulunara pozadi, niti onaj downforce spojler na krovu. :icon_biggrin:


Slucajno na ovo naletih, kad sam kupovao svoju vozilicu trazio sam ovo auto da pitam koliko je , jer prica mu je ovakva , ovo je Mercedes LOTUS ali jos dodatno preradjen , nezz tacno naziv tuning kuce. Inace jedan od 4 koja su usla na teritoriju bivse Juge , znam da je prije bio crven i to mu je fabricka boja onda je frajer imao udes i auto je nestalo , a lud je 100% i sad kad bih znao da se prodaje ili bih znao gdje se nalazi s merakom bih ga kupio ovo je pila i po ali samo upropastena ali srecom ne i unistena ;)


Mislim daje ipak Koenig Mercedes,
http://www.google.ba/search?q=koenig%20mercedes&oe=utf-8&rls=org.mozilla:bs:eek:fficial&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&hl=bs&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1440&bih=777
 
Član
Da slucajno ne pricate o ovom mercedesu ?



Uploaded with ImageShack.us

Uslikao sam ga prije par dana u Jelahu, auto je uradjeno profesionalno, tockovi su izbaceni maksimalno, prosirenja blatobrana uradjena profesionalno i rad je neke tjunerske kuce iz proslog vremena. Doduse sad izgleda malo papanski ali nije anti po meni ;)
 
Član
Ovaj prosireni merc se prodavo na ormanici na auto pijaci a i kod nas sam ga vidjo parkiran kod ovih cigana vjerovatno neki njihov prijatelj :D ima par anti tuning detalja al je bas zanimljivo za vidjet gdje god prodje svi se okrecu :icon_smile:

Nego jel bio ovaj sa pik-a sa focusom :icon_question:

http://www.pik.ba/artikal/1527956/ford-focus/
 
Ovo su Koenig bodykitovi ali ja koliko znam nisu se pravili za W201 , vrlo vjerovatno je baraba skinula cijeli bodykit i nabacila na W201 koji je premali za ovolika prosirenja ;)

340009d1288554588-koenig-widebody-sedan-8500-cl-florida-konig-blk.jpg


Ovako to izgleda na SEC-u ;)
 
Top