RS TURBO Član 19.02.2008 #319 Jes mocna fica svaka cast sredio je premocno :icon_biggrin: bas sam ostao bez rijeci fica super izgleda i naprijed i nazad stvarno je sredio super
Jes mocna fica svaka cast sredio je premocno :icon_biggrin: bas sam ostao bez rijeci fica super izgleda i naprijed i nazad stvarno je sredio super
adi44 Član 19.02.2008 #320 Ovaj ultrauber stroj smo kupili i tunirali kolegi za rodenadan...Nismo htjeli nista stavljat nakaradno, samo decentni tuning. Nadam se da vam se svida kao ponosnom vlasniku
Ovaj ultrauber stroj smo kupili i tunirali kolegi za rodenadan...Nismo htjeli nista stavljat nakaradno, samo decentni tuning. Nadam se da vam se svida kao ponosnom vlasniku
tibor987 Član 21.02.2008 #323 Low budget tuning haha...i sjo kralj nazad nalju stavio it is not just tuning it is lifestyle haha
TuLe Član 21.02.2008 #324 jbg barem su mu farovi kako treba... a o ostatku auta nebi da komentarisem... jer nemam komentara :lol:
jbg barem su mu farovi kako treba... a o ostatku auta nebi da komentarisem... jer nemam komentara :lol:
SeEn_BoSs Član 22.02.2008 #326 auuu jes dobra mégane !!!! moram i ja ovako svoju namontirati heheheh !!!
Chuza Član 22.02.2008 #327 dobar megane he he he he he a ovaj golf umjesto spojlera stavio vaser vagu he he he he he he he sto kazete low budget
dobar megane he he he he he a ovaj golf umjesto spojlera stavio vaser vagu he he he he he he he sto kazete low budget
SeEn_BoSs Član 22.02.2008 #328 antares je napisao(la): SeEn_BoSs je napisao(la): A gdje me ovo uslika majke ti ... ahhahah , imam i ja istu Méganu samo bez ovih madzunluka Kliknite za proširenje... priznaj da imas makar ovu naljepnicu jagermeister,pa gdje ces bez tog Kliknite za proširenje... samo to sto imam zalijepljeno :icon_biggrin:
antares je napisao(la): SeEn_BoSs je napisao(la): A gdje me ovo uslika majke ti ... ahhahah , imam i ja istu Méganu samo bez ovih madzunluka Kliknite za proširenje... priznaj da imas makar ovu naljepnicu jagermeister,pa gdje ces bez tog Kliknite za proširenje... samo to sto imam zalijepljeno :icon_biggrin:
tibor987 Član 23.02.2008 #330 ne kontam sto je golf ovaj u anti tuningu, ili sam smotan ili sam corav post`o :S