Dzeniii je napisao(la):dohc_16V_Mo. je napisao(la):Dzeni,nisi u pravu, ima jedan slican golf ovome napravljen u fazonu DTM auta i ima ovaj "sank" pozadi koji ustvari sluzi svrsi. A ovaj difuzor je debilan sto jest jest.
zbog difuzora sam ga i stavio ovdje,,a sank vjerovatno ima svoju svrhu,nije tolka budala da bezveze vuce na sebi 200 KG
GolFanatiCars je napisao(la)::lol::lol::lol: arma ja je vidio neki dan kod robota al posto ne drzim na radno vrijeme telefon kod sebe nisam mogao uslikat :lol::lol::lol:
ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la)::lol::lol::lol: arma ja je vidio neki dan kod robota al posto ne drzim na radno vrijeme telefon kod sebe nisam mogao uslikat :lol::lol::lol:
da mi ga je opet srest, kada on ne bude u drustvu 3 momka, a ja ne budem s curom, da mu i od face napravim slicno onom sto je on od Bore nacinio
sandy_mo je napisao(la):ArminM je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la)::lol::lol::lol: arma ja je vidio neki dan kod robota al posto ne drzim na radno vrijeme telefon kod sebe nisam mogao uslikat :lol::lol::lol:
da mi ga je opet srest, kada on ne bude u drustvu 3 momka, a ja ne budem s curom, da mu i od face napravim slicno onom sto je on od Bore nacinio
Jesi čuner :lol:
dohc_16V_Mo. je napisao(la):Neka me neko prosvjetli posto nisam upoznat sa mercovima, jeli ovo orginal AMG ? Prednji kraj - Odvratan.
Yellow je napisao(la):http://www.pik.ba/artikal/3657353/mercedes-w124-amg-3-4-vidi-slike/
:icon_eek: