Član
Nabio masu glavi je :lol:
sole_boy je napisao(la):aaaa znam momka sa ovim gore prvim golfom sa 4 vrata zivi blizu mene pa bgte kandilji mu nisu ravni:lol::lol::lol: sad je stavio led traku preko cijelog prednjeg branika pa svarno je ruzno pogotovo navece nemoze se gledat u auto a i unutrasnjos ja mislim nema dijela gdje nema diode..strahota inace momak je po struci elektrotehnicar pa je experimentiso sa tim diodama..hahhah:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
IGY je napisao(la):nikad niko nece shvatiti sta je tuning a sta anti tuning
menso206 je napisao(la):sole_boy je napisao(la):aaaa znam momka sa ovim gore prvim golfom sa 4 vrata zivi blizu mene pa bgte kandilji mu nisu ravni:lol::lol::lol: sad je stavio led traku preko cijelog prednjeg branika pa svarno je ruzno pogotovo navece nemoze se gledat u auto a i unutrasnjos ja mislim nema dijela gdje nema diode..strahota inace momak je po struci elektrotehnicar pa je experimentiso sa tim diodama..hahhah:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
haha znam ga i ja isao samnom u skolu samo je on mladja generacija, ja radio kod jarana kad taj dode hahah nema steka a sank glavni hahha