Član
:lol:bmwscaner je napisao(la):tibore nemoj se brukat majketi tako se radi negdje kod nekog mehe limara na gorancima LOL
:lol:bmwscaner je napisao(la):tibore nemoj se brukat majketi tako se radi negdje kod nekog mehe limara na gorancima LOL
bmwscaner je napisao(la):tibore nemoj se brukat majketi tako se radi negdje kod nekog mehe limara na gorancima LOL
bmwscaner je napisao(la):takvo sirenje prolazi samo na selo tuning radovima zato takva vecina ''široki'' auta i zavrsi tu dje smo trenutno
bmwscaner je napisao(la):rub se siri engleskim tockom 2-3 cm maximalno sve preko toga ... kita od kita
lhasa_green_beast je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):rub se siri engleskim tockom 2-3 cm maximalno sve preko toga ... kita od kita
ja sam na DSF-u gledao na A3 rade sa nekim gumenim valjkom, ne moraju nista ni kitovati. Sad ne znam sta se kasnije desilo.
GolFanatiCars je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):rub se siri engleskim tockom 2-3 cm maximalno sve preko toga ... kita od kita
ja sam na DSF-u gledao na A3 rade sa nekim gumenim valjkom, ne moraju nista ni kitovati. Sad ne znam sta se kasnije desilo.
to i jest daj postupak stegne se sprava za glavcinu i podesi se visina tog valja koji je uobliku elipse i rub se izvlaci,
SoundLunatic je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):http://www.youtube.com/watch?v=Y8HN7tGS6VE&feature=related
meni ovo pravo grdno
vi stvarno mislite da se ovakvo nesto moglo napraviti kod nas? i to da cigani naprave kako pricate? hajmo malo google o kojem se ovdje autu radi.. steta sto je uheban jer je pila do bola.
trizex je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):bmwscaner je napisao(la):rub se siri engleskim tockom 2-3 cm maximalno sve preko toga ... kita od kita
to i jest daj postupak stegne se sprava za glavcinu i podesi se visina tog valja koji je uobliku elipse i rub se izvlaci,
to ga samo povalja, eventualno malo izvuce, ikakav konkretniji posao zaboravite s time.....
bmwscaner je napisao(la):pa podsmjeh je bio na to da sva ta EKSTREMNO izvucena auta i zavrsavaju u ovoj temi ... sa tockom se moze dobiti 2 -3 cm maximalno a i to je previse jer poremeti liniju auta u vecini slucajeva. zato gewinde i chamber plate zakucati u minus i netreba nist prositivati