Član
Pravim Angel eyes za BMW E46 Compact, pratio sam sve tutorijale koje sam uspio pronaći na internetu,ali nigdje ne mogu da nađem plastične šipke od žaluzina. Prešao sam bar 10 radnji koje prodaju žaluzine, i shopping centre koji prodaju sve za kuću i vrt. Našao sam na nekim mjestima šuplje cijevčice šestougaone, ali nigdje nisam uspio naći šestougaone pune štapiće, pa molim nekoga da mi napiše gdje bih to mogao nabaviti u Sarajevu. (može i PM ako je reklama zabranjena).
Na jednom mjestu sam pronašao okrugle pune šipke za neku zavjesu za tuš, ali bih to volio uraditi sa šestougaonim.
Kasnije bih otvarao far, grijao šipke u rerni, ubacio po 2 diode po prstenu i sve spojio na poziciju... Unaprijed zahvalan! :icon_smile:
PS. Na slici je moj BMW sa dodatim angel eyes u photoshopu... Kao tako bi to sve trebalo izgledati.. :icon_rolleyes:
Na jednom mjestu sam pronašao okrugle pune šipke za neku zavjesu za tuš, ali bih to volio uraditi sa šestougaonim.
Kasnije bih otvarao far, grijao šipke u rerni, ubacio po 2 diode po prstenu i sve spojio na poziciju... Unaprijed zahvalan! :icon_smile:
PS. Na slici je moj BMW sa dodatim angel eyes u photoshopu... Kao tako bi to sve trebalo izgledati.. :icon_rolleyes: