Spartak13 Član 23.01.2011 #1 Na prodaju Angel-Eyes farovi (crni) marke FK ,farovi koristeni 3 mjeseca CIJENA 180KM Moze zamjena za farove od golf 3 Prilozi 2hpukpy.jpg 47,2 KB · Pregleda: 46
Na prodaju Angel-Eyes farovi (crni) marke FK ,farovi koristeni 3 mjeseca CIJENA 180KM Moze zamjena za farove od golf 3
adi187 Član 14.02.2011 #4 javi se clanu Nermin Suljagic mozda bi on uzeo nije to skupo vredi svake marke
ArminM Član 14.02.2011 #6 clan G_T_I takodje trazi farove za boru,bas mi je danas slao poruku, ovo je extra cijena,za ovako dobre farove
clan G_T_I takodje trazi farove za boru,bas mi je danas slao poruku, ovo je extra cijena,za ovako dobre farove
nermin suljagic Član 14.02.2011 #7 Spartak13 je napisao(la): Zna Nermin Suljagic za ove farove Kliknite za proširenje... znam ja ali nece da dodju farovi u zivinice,dzaba sto ih mamim markama,hehehe
Spartak13 je napisao(la): Zna Nermin Suljagic za ove farove Kliknite za proširenje... znam ja ali nece da dodju farovi u zivinice,dzaba sto ih mamim markama,hehehe