Član
ma onaj cuko k'o tele u pm, kangal ili nešto tako se zove hahahDa ti mozda nisi tele udario, ili kakvog padobranca
ma onaj cuko k'o tele u pm, kangal ili nešto tako se zove hahahDa ti mozda nisi tele udario, ili kakvog padobranca
ahahahahhaahahaha, sto se ismijahZaustavlja mene policija u 12 sati noci,nisam svezan al dok sam kocio uspio sam se svezat da me nije on vidio
kad on meni dobro vece momak jestel svezani
reko nisam bio,sad dok sam kocio svezo sam se
kad on ok sad ce prekrsajni nalog i uplatnica
ili druga brzina pa blokada,trta,blokiranje tockova ili ?Ja na 130 u blagoj krivini stisnuo kvačilo i htio ubacit u 4. Može li itko pretpostavit kako je reagiralo auto ??
Hvala bogu preživio i dan danas mogu vozit i pisat na forumu.
Krenuo prema Mostaru. Auto skoro pa preopterečeno. Kod Drežnice me sustiže bijela astra-karavan i zalijepi mi se ni haube mu na retrovizoru ne vidim.Evo jos jedna.
Vozim ja po ogranicenju, 50-60km/h, iza mene kolona. Vidim ljudi me ne preticu, kad tamo policija. Policajac mi klima glavom i smjeska se, ja mu se osmjehnem i furam dalje.
Ja sam prije 3 godine isao na more sa puncem (bila je i zena punica tu sto ste poremeceni?) a covjek imao naviku da u svakoj krivini pritisne kvacilo ili kad god pritisne kocnicu pritisce i kvacilo. Brate najduzih 4-5 sati voznje u mom zivotu. Usrao sam se ko nikad u zivotu.Ja na 130 u blagoj krivini stisnuo kvačilo i htio ubacit u 4. Može li itko pretpostavit kako je reagiralo auto ??
Hvala bogu preživio i dan danas mogu vozit i pisat na forumu.
to je toZnaci zato je muskarac tih.