Symbian je proslost, iako je nekada uveo revoluciju u Smarth Phonovima, no sada je proslost. Da se dotaknem malo WP 6.5 ili 7-ice. Oni su me pozitivno iznenadili u određenom smislu, odlicno sucelje, odlicna brzina, i stabilnost, nema laga kao na Androidu, iako je netko spomenuo da S2 nema stekanja, vara se, itekako ga ima, nema na novom kada je ram slobodan, dodaju se 2-3 aplikacije koje su malo vece, odma se tu osjeti na brzini rada. Meni osobno dosta brze radi WP od androida. IOS I WP nemaju flesha, no to im je u jednu ruku i mana, ja ga imam 11ku na Androidu, i mnogo sporije surfam webom nego konkurenti, fps pri loadnju mi ne ide preko 15-20, dok kod druga dva ide i do 40, to je dokaz da flesh koci dosta surfanje zato ga je bolje nekada i ugasiti. Sto se tice sucelja, jednostavnosti, funcionalnosti, opcija andorid mi je ispred ova 2 definitivno, ne treba jailBreak i slicne stvari, jednostavno na market i rokaj. Onda tu je home tipka, i back koje uvijek rade svoj posao, nebitno u kojoj aplikaciji da ste, sto kod iphona nije stvar, treba razmisljat gdje je back. Kod ICS-a ide i Task menager, pa se apliakcije ne moraju gasiti, nego jedostavno prebacivati jedna na drugu, i jednostavno ih endat povlacenjem u stranu, a moze se podesiti i da se same gase i slicno, sto opet IOS nema. Ima tu jos masa stvari, ali evo ukljucim se opet, dok se sjetim sad konretnih stvari, a i da vidim sta ste vi uocili.