Google maps nema kako ja znam. Gledam maps.me FBIH 37MB, RS 33MB i Brčko distrikt 1MB. Ispade mapa cijele BiH 71MB. Šta je uopšte uračunato u to? Nemoguće kada uporedim sa here gdje mapa BiH trenutno zauzima 407.6MB. Downloadovao to sve, ugasio internet i stavio Bihać kao destinaciju i izbaci "Unable to locate route", dozvoljena su sva četiri tipa puta(putarine, neasfaltirani putevi, trajekt, autoput) i ne može naći putanju od Visokog do Bihaća bez interneta. Uključim internet kad ono neće ni sa internetom. Restartovao i aplikaciju i opet neće. E svašta...
Ukucam Ostrožac(Cazin) pošalje me samo na najbliži put preko Travnika, Jajca, M. Grada Ključa, ne vidim opciju odabira neke druge rute, dok kod here maps ponudi tri rute, Preko M. Grada i Ključa, preko Banja Luke i Prijedora kroz Travnik i preko Banjaluke i Prijedora kroz Doboj.
Šta je najgore od svega toga ponudi Rutu do Odstrožca(Cazin) a ne može do Bihaća, a bukvalno prođe kroz dio Bihaća na tom putu do (Ostrožca)Cazina. Ovo me odmah totalno odvratilo od nje iako je skinuta preko 50 miliona puta. Kada ukucam samo Cazin prebaci me na rutu preko Banja Luke i Prijedora.