gaga Član 25.10.2012 #18 [video=youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5gBrIF2w31Q[/video] Halćo brate...
Phantom Član 25.10.2012 #19 Ne znam druze sta je bilo izmedju vas al ovo je meni previse djetinasto, da otvaras fb stranicu i odma temu :icon_rolleyes:
Ne znam druze sta je bilo izmedju vas al ovo je meni previse djetinasto, da otvaras fb stranicu i odma temu :icon_rolleyes:
mooamer Član 25.10.2012 #20 phantom je napisao(la): Ne znam druze sta je bilo izmedju vas al ovo je meni previse djetinasto, da otvaras fb stranicu i odma temu :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... nisam ja fb stranicu otvorio to su samo linkovi,a ovo treba dosta je vise palamudjenja oko svega,samo oni valjaju niko drugi! sub3r je napisao(la): jebo venom, kad ces mi nabaviti ATS-ice k'o kod tebe Kliknite za proširenje... hahaha,nemoj brate ATS-ice su jeftine:lol::lol: omar ce ti brock nabavit "renomirani" proizvodjac! nabavi adaptere na 4x108 pa cemo pricat :lol::lol:
phantom je napisao(la): Ne znam druze sta je bilo izmedju vas al ovo je meni previse djetinasto, da otvaras fb stranicu i odma temu :icon_rolleyes: Kliknite za proširenje... nisam ja fb stranicu otvorio to su samo linkovi,a ovo treba dosta je vise palamudjenja oko svega,samo oni valjaju niko drugi! sub3r je napisao(la): jebo venom, kad ces mi nabaviti ATS-ice k'o kod tebe Kliknite za proširenje... hahaha,nemoj brate ATS-ice su jeftine:lol::lol: omar ce ti brock nabavit "renomirani" proizvodjac! nabavi adaptere na 4x108 pa cemo pricat :lol::lol: