Faya_M5 je napisao(la):
a kako nece...ako je on serijski imo max 17" i to na R32 verziji, sto bi on to bez problema mogo stavit 19...? dajte ba, pa na BMW-u M5 su serijski 19, a auto je daleko vece i izdrzljivije, i u drugu ruku, sportsko, za razliku od ovog "obicnog" golfa...ja druze da sam na tvom mjestu ne bi stavljo, a ti kako hoces...ne moras me slusat, ipak je meni tek 18 godina, vidim da su ovdje mnogi pametniji...
Ma nije poenta ni u godinama, ni u voznji, nego jesi li probao ili nisi. Moj Tipo je serijski dolazio s 13" 165icama, moj je na 15" 195ticama vec 2 god, i ama bas NISTA mu nije bilo od toga, sto je sjebano bilo ostalo je sjebano
ni kugle, ni krajnice, i prije svega mi je bio sjeban jedan selen na desnoj lafeti, vozao tako god dana, zamijenio za 20km i vozi dalje, lijeva lafeta, odn seleni, bila sjebana i prije, i sad je isto, drug vozi 16" i opet nikakvih problema, ali kako neko rece, vo ce 13-kom celicnom napraviti vecu havariju od nekog na 17" ako pazi, i gasao sam, i glupirao se, i lagano vozao, al brate nisam sigurno nikad letio kroz kratere od 10 centi, lupao ga od trotoare, letio preko lezecih itd. itd. itd. Mrva soli u glavi.