aaaamko je napisao(la):drustvo imam alu felge na golfu 3 15" 195 50 golf je 1.4 benzin 44kw al je problem sto vise trosi pa mi kazu da je to do niskoprofilnih guma, zbog toga molim za savjet ako neko zna sta bi trebalo raditi
GolFanatiCars je napisao(la):aaaamko je napisao(la):drustvo imam alu felge na golfu 3 15" 195 50 golf je 1.4 benzin 44kw al je problem sto vise trosi pa mi kazu da je to do niskoprofilnih guma, zbog toga molim za savjet ako neko zna sta bi trebalo raditi
Druze to ti je zbog sirokih guma znam ja jer imam isto golfa 3 1,4 44kw njegove optimalne felge su 185/60 R14 ma da pise na poklopcu od rezervara da idu i 195/50 r15 a trenutno su 175/70 R13 Pogledaj na poklopcu mozda ima koji ti dimenziju idu pa ces usput vidjet i nosivost guma po osobama ima tabela sve ti fino pise. ako ti nebude uslikat cu ti ja pa ces vidit.
aaaamko je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):aaaamko je napisao(la):drustvo imam alu felge na golfu 3 15" 195 50 golf je 1.4 benzin 44kw al je problem sto vise trosi pa mi kazu da je to do niskoprofilnih guma, zbog toga molim za savjet ako neko zna sta bi trebalo raditi
Druze to ti je zbog sirokih guma znam ja jer imam isto golfa 3 1,4 44kw njegove optimalne felge su 185/60 R14 ma da pise na poklopcu od rezervara da idu i 195/50 r15 a trenutno su 175/70 R13 Pogledaj na poklopcu mozda ima koji ti dimenziju idu pa ces usput vidjet i nosivost guma po osobama ima tabela sve ti fino pise. ako ti nebude uslikat cu ti ja pa ces vidit.
evo bas sad sam gledao na poklopcu nista ne pise za gume pa posalji slike da vidim iako sam ja i planirao staviti 175 r14 sada,mislim da je to pravo rjesenje
nivoST je napisao(la):staviš 165/50 r15 je da je guma malo skuplja al potrošnja bi sigurno bila niža
al dosta ode ima i težina felgi