Alfa Romeo MiTo GTA

Alfa Romeo MiTo GTA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
alfa-romeo-mito-gta-4.jpg

Iz Alfe je posle najave novih motora za model 159 , stigla i ova prva zvanična slika sportske, GTA verzije njihovog najmanjeg modela MiTo.

Novi MiTo GTA treba da se pojavi u prodaji krajem ove ili početkom naredne godine, a za pogon će biti zadužen 1,8 litarski četvorocilindrični benzinac sa turbo punjačem i direktnim ubrizgavanjem. Iz ovog agregata je izvučeno svih 176kW/240KS, što će prema navodima Italijana biti dovoljno da MiTo GTA postane najsnažniji automobil u svojoj klasi.

Uz Alfin elektronski Q2 diferencijal, agresivniji izgled spoljašnjosti (veći otvori za vazduh, proširenja blatobrana, pragovi, spojleri, veći alu točkovi), upotrebu karbon fibera i aluminijuma u konstrukciji, Alfa MiTo GTA će raspolagati i modifikovanim ogibljenjem, jačim kočnicama i bogatijom opremom.
 
Član
Ljudi svaka Alfa ima moc , jeb ga stas kad je Ferrarijeva i Fiatova mladza seka hehehe.
Ova je definitivno paprena, samo me jos interesuje sta ce tek NOVITEC da doda na sve ovo ,poznato je da i pored fabrike koja sve nabilda oni imaju uvijek nesto za dodat.
 
Član
stvarno nemam rijeci...pa oni nisu normalni...240 u ovolikom autu...:D svaka im dala, jedva cekam da joj vidim testove sa staze i ubrzanja...oooj, ima da bude najludje auto...
 
Član
jeste li gledali test alfe 147 gta (top gear) kako gore gume, previse snage na prednje tockove, brutalno stvarno....al jb to je furka, snage nikad dosta :cool::cool:
 
Član
gledam neki dan obicnu Mito nemogu se nagaditi neznam odakle je ruznija i odvratnija po meni nesto najruznije sta je alfa napravila
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top