Autoverde Član 08.02.2013 #16 ZELA GTI je napisao(la): Imao sam 156 2.0 ts, kratko doduše Kliknite za proširenje... :icon_question: vracaj se, znas sta propustas ! :123:
ZELA GTI je napisao(la): Imao sam 156 2.0 ts, kratko doduše Kliknite za proširenje... :icon_question: vracaj se, znas sta propustas ! :123:
ZELA GTI Član 08.02.2013 #17 156 je fantastično auto za voziti. Vozio sam jedno 5-6 komada:icon_biggrin: Ja sam nekako više tip za auta od 3 metra :lol:
156 je fantastično auto za voziti. Vozio sam jedno 5-6 komada:icon_biggrin: Ja sam nekako više tip za auta od 3 metra :lol:
Autoverde Član 08.02.2013 #18 o ukusima se da raspravljati...nasiroko kad je Alfa u pitanju nastavi uzivati u tenkovima, ali ne zaboravi staru ljubav:icon_cry:
o ukusima se da raspravljati...nasiroko kad je Alfa u pitanju nastavi uzivati u tenkovima, ali ne zaboravi staru ljubav:icon_cry:
badboy Član 28.03.2013 #21 Prelijepa je ... Ovakva ista samo sive boje ima u Sanskom Mostu , i stvarno auto mi je bas ono kulturno nekako sredjeno .. prelijepa bgm
Prelijepa je ... Ovakva ista samo sive boje ima u Sanskom Mostu , i stvarno auto mi je bas ono kulturno nekako sredjeno .. prelijepa bgm