sigurno je zato bila auto godine 1997.Wanni je napisao(la):Brate je*** te ovaj auspuh .... bas je bljak izmjeni ga i bit ce a inace ova serija alfe ima jednu od najruznijih prednjih maski....
Wanni je napisao(la):Brate je*** te ovaj auspuh .... bas je bljak izmjeni ga i bit ce a inace ova serija alfe ima jednu od najruznijih prednjih maski....
GreenDevil je napisao(la):vala ljepsa je 100 put od 147, meni je ta alfa bas ruzna, 159 pa 156 od alfe
dumpors je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):vala ljepsa je 100 put od 147, meni je ta alfa bas ruzna, 159 pa 156 od alfe
sigurno je zato 147 bila auto godine 2001.
mislim zato sto je ruzna
normalno da ne treba to gledati nego treba gledati tvoje misljenje :lol:GreenDevil je napisao(la):dumpors je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):vala ljepsa je 100 put od 147, meni je ta alfa bas ruzna, 159 pa 156 od alfe
sigurno je zato 147 bila auto godine 2001.
mislim zato sto je ruzna
bio je nekad i Golf mk1 auto godine, ne treba to gledat.. nisam ja napiso da ne valja vec da je 156 ljepsa od 147, meni se ne svidja, kao ni Giullieta(valjda se tako pise) unutrasnjost mi je extra al vanjski izgled nikako, Alfa 159 je vrh, sjedio sam u njoj kad je tek dosla u Sa, rodjak mi radi u Fiat-ovom salonu Auto Commerce