HvalakAcA je napisao(la):Prelijepa Alfa
Nasao sam u hrvatskoj site pa cu se raspitati kolika je cijena i da narucim.dumpors je napisao(la):Dado16v je napisao(la):imas li link gdje se moze naruciti i znas li otprilike koliko se ceka da dodje ?
Evo link
http://www.helvetia-spoiler.it/147.asp
Mislim da je zeznuto ovako, najbolje je neci nekoga ko ide u italiju da ti dovuce
Ma ja sam ovu, automatik nisam htjeo jer nije to taj cejfGTI FAN je napisao(la):Alfa 147,preljepo auto inace a ova tvoja je vrh,to bi bio i moj izbor bas s ovim motorom ili 150 ks salesped benz.Predobra je prijatelju
hvala drugdellas je napisao(la):Prelepa alfa, jednom alfa uvek alfa
Vjerujem da je ostavila dobar dojam i hvalaArminM je napisao(la):premocan auto, nista joj vise ne treba sto se tice vanjskog izgleda, jedino malo u pod i to je to
sve pohvale na izboru auta, vozio sam se u jednoj sa ovim motorom, pravo fino poteze, ostavila je jak dojam na mene
Jest i ocuvana i zdrava, aBd tako ce i ostat i hvalaaSporting je napisao(la):Djeluje ocuvano i zdravo, nek´ je sa srecom... nadam se da ce te sluziti dugo-dugo godina
vidio sam i ja tebe maloprije kad sam skrecao prema borcu :lol:elmir je napisao(la):predobra alfa drug, vidio sam je danas, nisam znao da si ti, brzo si se ponovio nema sta.. neka je sa srecom i da te dobro posluzi
Vidjet cemo, prvo cu taj spojler da zbavim, gledao sam neke GTA pragove, a za spustanje cu vidjeti ipak su nam ceste za qrca...$hwabo je napisao(la):Alfa ko alfa ne treba trositi rijeci zbavi krovni spojler, spustiti jos malo, neke pragove fine staviti i to bi bilo to. Mozda jos difuzor na zadnju karambolku kao sto je na mojoj i to je to, nekako mi ova zadnja karambolka fabricka djeluje kao da joj nesto fali. Uglavnom neces se pokajati za auto, nemoj ga na hladno stiskati, redovno servise radi i nema da fali
hvalaraymo je napisao(la):ljepo vozilo pravo za uzivanje
olensoner je napisao(la):Super je Alfa, neka je sa srecom, da se puno navozas bez problema.
Moj prijedlog je da skines 1.6 oznaku (T. SPARK ostavi) i zamjenis tu veliku roru za nekom sa dva izduva manja. Uglavnom, taj auto samo treba sitnice neke sredjivati, nista pretjerano, decentno
A cekaj ta je automatik,nista onda 2.0 ts 150ks benzDado16v je napisao(la):Ma ja sam ovu, automatik nisam htjeo jer nije to taj cejf
hvalaGTi_Freak je napisao(la):super ti je alfica vidio sam je danas nisam znao da je ovdje predstavljena tek sad vidim....sretno
ArminM je napisao(la):vidi je unutra jbt, premocna je svegami, najvise mi se instrument tabla svidja, bas je sminka