Član
kada ubacim u brzinu cuje se neko duvanje,zvizdanje,grebanje sta znam..kvacilo mi nekako ne odvaja lepo pa mislim da je druk lezaj ali nisam siguran..visoko odvaja,kada izbacim iz brzini i pustim kvacilo motor normalno radi..takodje imam problem i sa turbinom,cim predje 1000 obrtaja pocinje da zvizdi i huji,ne znam koliko je ostecena i koliko jos mogu da vozim tako i sta je najboljeda uradim...! sto se tice problema sa kvacilom ne znam koliko kosta ta popravka i da li treba menjati kompletan set..
Petar Tubic je napisao(la):
kada ubacim u brzinu cuje se neko duvanje,zvizdanje,grebanje sta znam..kvacilo mi nekako ne odvaja lepo pa mislim da je druk lezaj ali nisam siguran..visoko odvaja,kada izbacim iz brzini i pustim kvacilo motor normalno radi..takodje imam problem i sa turbinom,cim predje 1000 obrtaja pocinje da zvizdi i huji,ne znam koliko je ostecena i koliko jos mogu da vozim tako i sta je najboljeda uradim...! sto se tice problema sa kvacilom ne znam koliko kosta ta popravka i da li treba menjati kompletan set..u pitanju je ALFA 147 JTD