armin225 je napisao(la):I ja sam svasta toga morao da slusam o italijanima, ali mislim da se nisam zeznuo. Ja sam sada za sada prezadovoljan autom, a za te pare tesko da se moze naci auto slicnog kalibra A sto se tice sredjivanja, nista pretjerano s vana... recimo trazim sada zadnji spojler za nju, spustiti je malo. A vise planiram da radim oko motora, cak razmisljam o turbo varijanti. Pa polahko, valja i para za sve zacrtano skupiti
elvirjahic je napisao(la):armin225 je napisao(la):I ja sam svasta toga morao da slusam o italijanima, ali mislim da se nisam zeznuo. Ja sam sada za sada prezadovoljan autom, a za te pare tesko da se moze naci auto slicnog kalibra A sto se tice sredjivanja, nista pretjerano s vana... recimo trazim sada zadnji spojler za nju, spustiti je malo. A vise planiram da radim oko motora, cak razmisljam o turbo varijanti. Pa polahko, valja i para za sve zacrtano skupiti
Ja bi nju samo zatamnio i nista vise,mozda taj spojler,ne znam jel mislis na fabricki ili neki No name ??ja sam na svojoj imao originalni zadnji spojler