Alcantara, brusena koza i sl

Alcantara, brusena koza i sl

da, rece mi OmO da je oko 7 km metar i po sa metar i meni je to fakat prejeftino, pa jel moguce da je tako malo para, a isti taj materijal se koristi u supersportasima tipa Lambo, Porš, Ferra itd :S

meni treba za volan i eventualno neke sitnice tipa mjenjac, rucna, al sam konto naknadno uzimat da komplet tapacire vrata i dio table presvucem nanovo (jer je svakako slican materijal fabricki na tim dijelovima, al se izlizo godinama)

Član
erol_brcak je napisao(la):
da, rece mi OmO da je oko 7 km metar i po sa metar i meni je to fakat prejeftino, pa jel moguce da je tako malo para, a isti taj materijal se koristi u supersportasima tipa Lambo, Porš, Ferra itd :S

meni treba za volan i eventualno neke sitnice tipa mjenjac, rucna, al sam konto naknadno uzimat da komplet tapacire vrata i dio table presvucem nanovo (jer je svakako slican materijal fabricki na tim dijelovima, al se izlizo godinama)

pa eto izgleda da je moguce, osim ako nemaju dvije vrste :D i ja sam sebi uzeo alkantaru da odradim presvlake (sa kombinacijom eko koze sa strane).. takodje imam kauce u kuci od alkantare i jako je zahvalan materijal za odrzavanje, vrlo lako se cisti,otporan na habanje i sl..

Član
u Gracanici ima vec od 4 KM mislim, 1.2m sirina po duznom metru ide. Boja kakvih pozelis (pink, crvena, plava)

Član
menjic je napisao(la):
Mrva je napisao(la):
u Gracanici ima vec od 4 KM mislim, 1.2m sirina po duznom metru ide. Boja kakvih pozelis (pink, crvena, plava)
Gdje u Gracanici, koja firma, gdje se nalazi ???
Iz Doboja kad ides na semaforu kod Robota skrenes za centar. Nakon 500m imas raskrsnicu, cim prodjes raskrsnicu nakon 50-70m sa lijeve strane imas dvije razlicite fimre koje rade sa tim materijalima. Prva radnja ima i veleprodaju al je to i maloprodaja ustvari:D iza tog objekta gdje hala veca tri puta a materijala na bacanje a i cijene su :cool:
Tako da ako budes isao idi odmah iza, samo ostavi auto ispred i zdravo

Član
menjic je napisao(la):
E svaka ti cast i hvala, mnogi ce se obradovati :D
Sta da ti kazem :cool:

Samo da kazem da je mikrofiber kod njih preskup, 6.5KM po metru duznom pa da se nezezne ko. Kolega sa foruma "autopresvlake" rece da u Sa ima po 3 KM

Član
u Sa sam vec 25 godina, hoces i moj br telefona :D

Zaboravio sam reci.. ta "veleprodaja" se prostirre na dva sprata. Na gornjem spratu je otpad, odnosno materijal koji je ostalo i nema ga vise. Tu moze biti svega, u rolni od 0.5m duzno pa sve do 20m duzno i mislim da je cijena jos manja a imam osjecaj da je cova pogodan za cjenkanje.

...nadam se da sam pomogao ;)

Član
Znam da dizem staru temu ali me zanima gdje se sada u Sarajevu moze kupiti alcantara na metar, treba mi naslanjac za ruku ponovo da presvucem :)