Ako Ste Ikada I Sumnjali Automobil Je Najuzbudljivije Mesto Za Seks

Ako Ste Ikada I Sumnjali Automobil Je Najuzbudljivije Mesto Za Seks

Lija je napisao(la):
Ma dovedes je kuci u sobu i fino ko covjek odradim sto me sleduje,a nek curiak gdje hoce im ves masina:D,odem istusiram se sredim i onda u grad..Mada moze i u autu al corsa mala oca joj njenog poa se sav moram uvrnit,a nije to to

A stari zakuca na vrata, kaze sine tise malo, ne moze mama da gleda seriju:))) Ono sto jest jest najbolje, pogotovo sad studentski, sam u stanu, milina, krevet,tus ali nekad je auto bilo ihhhh:)))) premija:) neki nisu ni auta imali pa su po parkovima, napustenim kucama i sl:)

Početnik
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
Lija je napisao(la):
Ma dovedes je kuci u sobu i fino ko covjek odradim sto me sleduje,a nek curiak gdje hoce im ves masina:D,odem istusiram se sredim i onda u grad..Mada moze i u autu al corsa mala oca joj njenog poa se sav moram uvrnit,a nije to to

A stari zakuca na vrata, kaze sine tise malo, ne moze mama da gleda seriju:))) Ono sto jest jest najbolje, pogotovo sad studentski, sam u stanu, milina, krevet,tus ali nekad je auto bilo ihhhh:)))) premija:) neki nisu ni auta imali pa su po parkovima, napustenim kucama i sl:)

ma kakvi ba gacice joj u usta uvalis i nek suti :icon_eek: A nece stari meni zakucat moj cjeli sprat kuce tu sam sam samo me unutrasnje stepenice vezu snjima i ista ulazna vrata :D

Član
bmwscaner je napisao(la):
najbolje je u grmlju ili kakvoj drači :D
samo joj glavu u grmlje ubacis i ono bode ju u oci ona se sama vraca nazad i ide naprijed ti lagano cigar i pivu i uzivas u panorami :D

Omotas kitonku sa vodobrusnim i u auspuh, em ti dobro em se imas cime pohvalit na bhtuningu :lol::lol::lol:

Član
th_lalala.gif

Član
RCat je napisao(la):
_Leta_AvantGarde_ je napisao(la):
RCat je napisao(la):
e jbg ak je ovo hvalisanje onda...

:lol:

pa nisam mislio bukvalno da se pisu dimenzije i ko koliko moze:)) jbg. . ovo je jedan od nacina hvalisanja:)

nisam ni ja mislila na dimenzije kite nego:

ma kakvi ba gacice joj u usta uvalis i nek suti

i slicno

A to mislis "La-La" na korisne savjete kao od jednog muska za drugo ? Pa dobrp sta ces... :lol: