RE: AK HERCEGOVINA - SEZONA 2010. PRVA UTRKA 15.-16.5.2010.!
SM chip tuning je napisao(la):
takodje je ista stvar i sa cijelim SM chip tuning timom,jer ako se odgodi trka niko nece moci doci sledece sedmice.
Cekajte do cetvrtka nevece jer niko ne moze znati kako ce vrijeme biti ni sutradan a da ne govorim o 5 dana unaprijed.Ovo je pocetak ljeta i vrijeme je varljivo i stalno se mjenja i ne mogu to prognoze da prate.
Cetvrtak na vece je po meni zadnji termin kad treba da odgodite trku jer tada ce se moci vjerovati prognozama koliko toliko a sad razmisljti o odgadjanju je po meni i vise nego preuranjenjo.
Zao mi je i zbgo bimota i zbog svega ali ako se trka odgodi necemo moci doci sledeci termin...
treba pricekati i pratiti, ali kad vec sada sve prognoze navode kisu i to jaku i stalnu, sumljam da se to sve moze izmjeniti u suncane i fine dane
jedino ukoliko se poprave prognoze, pa da organizator uzme neki rizik.. moze se desiti da se potrefi oblacno ali da ne pada u vremenu odrzavanja utrke.. al to je opet sve rizik prilicno (ista prica prosle godine na gerinoj utrci u Zivinicama, hoce - nece, pa se na kraju vozilo pod pljuskom jedno vrijeme, nigdje veze)
treba jos dan dva sacekati, pratiti sve prognoze, pa odluciti.
praviti utrku pod svaku cijenu u prvom terminu nema smisla ukoliko bude riskantno sa vremenom, jer padne li kisa to je cirkus, preriskantno za jake aute, i odbojno za gledatelje jer tko bi satima stojao na otvorenom po kisi :icon_biggrin:
u mom prethodnom postu (stranica iza) su linkovi, za pratiti vrijeme