RedLine je napisao(la):Samo da se zna ja moram pospricati intercooler frejonom a to se mora obaviti pred sami start utrke tako da ce moj ''mehanicar '' morati uci do semafora da mi zaledi cooler . BTW nije F1 tako da se to moze dozvoliti bez tih striktnih pravila,ipak je ovo Bosna i 402 je hobi,niko nema zarade niti iko od ovoga zivi
guru je napisao(la):Kritiku za stanje asfaltne podloge prihvatamo, ali to je zasada objektivna okolnost. Asfalt je od prije rata i ima i oštećenja koja mi saniramo. Ali kvalitet asfalta je već takav da skoro i nem gripa.
Zbog toga smo mi već i poduzeli neke korake kako bi smo pronašli način kako doći do novog asfalta.
Situacija je financijska ovakva: 1m2 asfalta=60,00 KM (minimalno). Staza 400 metara dužine širine 11 metara i to dođe do kvadratute od 4.400 m2, a što bi ukupno za postavljanje podloge iznosilo minimalno (bez nekih drugih radova) 264.000,00 KM.
Mi smo u klubu odlučili potruditi se za narednu godinu da nađemo na neki način sredstva i navučemo barem dio asfalta na startu. Pa će onda i vozači biti zadovoljniji:123:
SM chip tuning je napisao(la):Jos jednom se "nudim" organizatorima da mi posalju plakat u 800x600 na info@smchiptuning.com ako hoce da postavim to na SM sajt...
ZELA GTI je napisao(la):Imam jedno pitanje,možda je smiješno ali mi jedna stvar nije jasna.
Dali moja prijava i 50km vrijedi za oba dana,ili moram odabrati dan kada ću voziti?
ti ako imas 100km nemoras odabirat dan jednostavno vozis oba jer su to dvije odvojene trke zavrsis u subotu i u nedelju sve jovo nanovo popravljas greske od subote:lol::lol::lol:ZELA GTI je napisao(la):Imam jedno pitanje,možda je smiješno ali mi jedna stvar nije jasna.
Dali moja prijava i 50km vrijedi za oba dana,ili moram odabrati dan kada ću voziti?